Thalia – La 44 de ani, superbă într-o rochie roşie

 Florentina Liutic
.

Thalia a fost prezentă alături de soţul ei, magnatul din industria muzicală,Tommy Mottola, la un eveniment la New York, iar prezenţa ei a fost una extrem de apreciată. La 44 de ani, vedeta arată minunat şi este în continuare o sursă de inspiraţie şi un icon pentru foarte multe femei.

 

Thalia a purtat la acest eveniment o rochie roşie, asimetrică, care s-a potrivit perfect cu părul ei blond. Deşi a născut de două ori, Thalia are o siluetă de adolescentă şi o buna dispoziţie molipsitoare.

 

Thalia şi Tommy Mottola s-au căsătorit în anul 2000, iar în anul 2007 s-a născut primul lor copil, o fetiţă. Cei doi au devenit din nou părinţi în 2011, când Thalia avea 39 de ani, de data aceasta în familia lor născându-se un băieţel.

 

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrite de telenovele din Mexic, dar s-a remarcat şi in calitate de cântăreaţa, ea vânzând 12 milioane de albume.

 

Foto: Hepta

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton