Teribilism și inconștiență! Andrew Tate, fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, filmat în timp ce conducea cu 273 km/h!

 Oana Pantazi
.

Andrew Tate, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, le-a oferit fanilor săi de pe contul de socializare o dovadă de teribilism și inconștiență, filmându-se în timp ce își conducea bolidul cu 273 km/h!

Teribilismul și inconștiența creează monștri… dar și victime, și în acest proces, mor și mulți nevinovați. Din păcate, uneori, tocmai vedetele, care ar trebui să fie un exemplu de urmat pentru fanii lor, se transformă în autori morali ai unor tragedii.

Asta a făcut, recent, și Andrew Tate, aka Cobra Tate, un sportiv cu un palmares de invidiat – este de 4 ori campion mondial la kickboxing – în momentul în care s-a filmat în timp ce-și rula bolidul, un McLaren 720 S, personalizat, cu peste 270 de kilometri pe oră, pe autostrada ce leagă Bucureștiul de Transilvania! La fel ca și fratele său, Tristan, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acesta este pasionat de mașinile de viteză și nu ezită să tureze motorul la maximum chiar și pe șoselele din România, unde infrastructura nu permite…

A depășit viteza legală cu 143 de km!

Mai mult, sportivul a ținut să se și laude cu asta, postând ulterior un filmuleț pentru fanii săi de pe Instagram, iar asta în condițiile în care, în România, viteza maximă cu care se poate circula pe autostradă este de 130 km/h! Luptătorul de kickboxing a ținut și să își titreze filmarea, pentru ca fanii săi să nu aibă dubii în privința vitezei care apărea pe bordul mașinii sale…

Asta este 100 mph la 273 kph pentru voi, români', și-a anunțat Andrew Tate fanii de pe contul de socializare.

Din nefericire, acesta nu este un caz singular, în România 7 din 10 participanți la trafic folosind mobilul atunci când conduc. Iar ce este mai grav e că „moda” filmărilor la volan, în timp ce mașina prinde o viteză greu de stăpânit chiar și cu două mâini pe volan, a cotropit internetul, nu puțini fiind cei care și-au pierdut viața în timpul unor acte stupide de teribilism. Ba mai mult, unii dintre ei au murit în… direct, de dragul unor like-uri efemere pe Instagram sau pe Facebook.

Foto: Instagram

Andrew-Tate-2Andrew-Tate-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton