Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii vor deveni părinți: "Vom avea..."

 Raiciu Adriana
.

Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii vor deveni părinți. Au pășit încrezători în competiție și spuneau că relația lor este extrem de bine sudată. Ulterior, Teodora Marcu a realizat că nu se află în relația potrivită, așa că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. La 6 luni de la terminarea competiței, Alex Marcu și soția lui au dat vestea cea mare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teodora și Alex Marcu au decis să pășească la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Cei doi soți au pășit încrezători în competiție și susțineau cu tărie că relația lor este extrem de bine sudată. Însă, după mai multe zile, fosta concurentă și-a dat seama că nu se simte deloc împlinită alături de Alex, așa că s-a apropiat de la o ispită masculină.

teodora-insula-iubiriteodora-insula-iubiri

Ba chiar mai mult, Teodora și soțul ei au plecat separat de pe insulă, ea fiind însoțită de Ali. Totuși, dragostea i-a adus din nou împreună și au decis să se împace. Iată declarațiile făcute de aceștia despre cea mai frumoasă perioadă din viața lor!

Citește și: Program Insula Iubirii, sezonul 6.În ce zile și la ce ore va fi difuzat show-ul pe Antena 1

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții:„Toată casa a fost…

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe

Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii vor deveni părinți

Deși au plecat separat de pe insulă și Teodora nici nu mai voia să audă de Alex, la întoarcerea în țară, cei doi au reluat legătura. Totodată, înainte de Crăciun, aceștia au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, fapt pentru care au decis să își mai acorde o șansă.

La momentul respectiv, fosta concurentă de la Insula Iubirii era deja însărcinată în două luni, iar bucuria a fost și mai mare când au aflat că vor avea o fetiță.

‘Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată. Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la puterea în cuplu. Consider că această sarcină a contribui, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam, a spus Alex.

Teodora nu înțelege însă cum a rămas însărcinată, ținând cont de faptul că s-a întâmplat atunci când era decisă să pună punct relației cu Alex.

‘Nu am dormit împreună. Fiecare cu camera lui. Așa am vrut eu. Atunci era hotărâtă că nu va mai fi nimic. Eram acasă, mi-am făcut un test că prea mă simțeam bine și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta s-a întâmplat. A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile, a spus și Teodora.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton