“Teo Show” revine la Kanal D: "O fi bună vacanța, nu zic ba, dar fără dumneavoastră parcă nu are nici sare, nici piper"

 Pirvu Cristina
.

De luni, 26 august, emisiunile Teo Show' și În căutarea adevărului' revin în casele telespectatorilor, cu noi ediții, la Kanal D! Puși pe distracție, spontani și la curent cu ultimele noutăți din showbiz, Teo Trandafir și Bursucu sunt gata de reîntâlnirea cu fanii emisiunii care va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00. Teo Trandafir spune că nu poate stă departe de fanii show-ului de la Kanal D, așa că de abia așteaptă să dea startul la distracție, împreună cu Bursucu, din 26 august.

Doamnelor și domnilor, trebuie să va fac o mărturisire! O fi bună vacanță, nu zic ba, dar fără dumneavoastră parcă nu are nici sare, nici piper. Abia aștept să ne întoarcem pe 26 august, că să radem cum n-am mai ras…din 26, luna trecută', spune Teo Trandafir.

Începând de luni, 26 august, de la ora 13:00, Ernest pornește În căutarea adevărului, cu noi episoade ale emisiunii care aduce în prim plan povești de viață cu adevărat cutremurătoare. Aflat în dublă ipostază, atât de narator, cât și de mediator al conflictelor izbucnite în fiecare ediție În căutarea adevărului', Ernest va încerca să scoată adevărul la lumina. Noul sezon al emisiunii va putea fi urmărit cinci zile pe săptămâna, de luni până vineri, la Kanal D.

Noul sezon <În căutarea adevărului> le va oferi telespectatorilor intrigi picante, situații complexe precum în viață, uneori tulburătoare alteori amuzante ale unor oameni care, odată ajunși în ipostaze disperate, caută să afle adevărul. Mulți dintre noi ne-am aflat, probabil, în soluția salvatoare. Noile episoade vor caută să ofere răspunsuri la acele întrebări incomode pentru că toți cei care au fost victimile minciunilor să se poată elibera, să înceapă o viață nouă', spune Ernest.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton