Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: "I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Teo este o femeie ocupată, care se preocupă mereu pentru cei din jur. Vedeta se descrie ca fiind „foarte puțin aplecată asupra propriei persoane”, dar norocoasă. Prezentatoarea de la Kanal D susține că i s-a oferit o a doua șansă în viață și a știut să profite de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toții avem regrete, visuri neîmplinite, poate cuvinte pe care nu am apucat să le rostim la momentul potrivit… Trăiești cu vreo părere de rău? Ceva ce nu ai apucat să spui sau să faci în trecut? Poate vreo greșeală pe care ai vrea să o îndrepți…

Am avut norocul să-mi pun această întrebare la Viena. Neputând vorbi, am avut timp mult să mă gândesc la ce greșeli am făcut, ce n-aș mai face și ce n-am făcut. Mi-am dat răspunsurile și când mi-am revenit și mi-am dat seama că mi s-a dat a doua șansă; am „reparat” tot ce am considerat că am stricat.  

Citește și: Keo și Misty s-au mutat în casă nouă:„Mai avem un pic de amenajat. Suntem doar noi trei'

Să facem un mic exercițiu de imaginație. Dacă ar fi să te întorci în trecut, poate în copilărie, și te-ai duce în locul în care ai fost cea mai fericită…care ar fi acela? Dar locul în care te-ai simțit cel mai tristă?

M-aș întoarce în locul în care m-am născut, casa nașei mele din Pitești. Mă întorc acolo în fiecare lună, împreună cu Maia. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă, avea o grădină fantastică, totul era la linie, nășica era minunată, blândă și autoritară în același timp. Știa să ne educe, să ne crească, să ne învețe, să ne lase să ne dăm cu capul de pereți. Acela a fost paradisul meu. Am fost tristă mult, mult timp în casa pe care am vândut-o. De aceea am și luat decizia asta. Am început să ridic acea casă cu un an înainte să vină Maia, am simțit că va veni. Maia a fost singura bucurie pe care am trăit-o acolo. În rest, mă deteriorasem sentimental și fizic, foarte multe lucruri rele am trăit acolo, așa că am vândut și am plecat. 

Citește și: Soția lui Andrei Ștefănescu răspunde criticilor după ce artistul de la Te cunosc de undeva s-a infectat cu noul coronavirus:„Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul'

La un moment dat, într-un alt interviu, spuneai că toată viața ai fost răzvrătită'. Există lucruri care te mai agită sau te mai nemulțumesc și acum? Care poate chiar te enervează?

Da, uriașa prostie omenească care nu încetează să mă uimească. Trăiesc într-un mediu restrâns, iau contact cu echipa Kanal D și cu familia. Când ies din acest cerc și întâlnesc oameni care dau dovadă de incompetență, prostie, respir adânc.  

Citește și: Alex Bodi, din nou planuri de nuntă cu Bianca Drăgușanu!„E singura femeie cu care am…'

Te consideri o femeie norocoasă? Care este cea mai mare șansă pe care viața ți-a oferit-o?

Da, mă consider foarte norocoasă. Cel mai norocos moment al vieții mele și șansa vieții mele a fost momentul când m-am suit în același lift cu Mihai Tatulici, neștiind că lui nu-i place acest lucru. Am văzut că lumea se agită și îmi făcea semn să nu urc, dar era prea târziu, dădusem comandă și eram deja în el. Am spus bună ziua și m-a întrebat dacă sunt Teo Trandafir și dacă lucrez la radio. I-am confirmat și mi-a spus că într-o zi voi lucra în televiziune. N-am crezut o clipă, dar s-a dovedit că el a avut dreptate.  

Pe final, spune-ne cum este Teo când nu o vede nimeni? Ce anume o impresionează puternic și ce o ajută să se pună rapid pe picioare?

Sunt foarte puțin aplecată asupra propriei persoane, pentru că sunt foarte ocupată și nu stau să mă analizez când mă vede sau nu mă vede cineva. Sunt și fac ceea ce face orice om la el acasă, în intimitatea lui. Sunt maniacă în ceea ce privește curățenia, proprie și în jur. Am chemat în perioada asta o firma care a venit să facă dezinfecție acasă cu lămpi UV. Nu suport suferința umană, sub orice formă ar fi. Am reticență minimă la suferință altora, nu îmi place să o provoc pentru că am trăit-o și știu ce înseamnă. Încerc să fac lucruri care uneori mă depășesc atunci când descopăr un om aflat în suferință. Când sunt într-o nevoie sufletească, muzică mă ajută foarte tare, mi se pare un analgezic foarte puternic. 

Citește și: Mulți s-au întrebat ce și-a făcut Jojo la față. Vedeta a spus adevărul acum:„Nimeni nu e perfect'

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Teo-1Teo-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton