Teddy Ursuleanu, supraviețuitor Colectiv, după ce filmul a primit dublă nominalizăre la Oscar: „Mi-au dat lacrimile”

 Lupescu Anca
.

Teddy Ursuleanu este supraviețuitoare a incendiului de la Colectiv. Artista s-a emoționat până la lacrimi când a aflat vestea că filmul documentarul Colectiv a primit dublă nominalizare la Oscar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Teddy a fost extrem de bucuroasă să afle că filmul semnat de Alexander Nanau este dublu nominalizat la Oscar. în documentar, supraviețuitoarea a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut pe 30 octombrie, în seara care a îndoliat România.

De altfel, după acea seară, viața lui Teddy Ursuleanu s-a schimbat dramatic. Tânăra este fericită că a scăpat cu viață și nu ratează nicio ocazie să îi mulțumească celui care a salvat-o.

teddy-600×400teddy-600×400

Documentarul în care Tedy Ursuleanu vorbește despre cel mai trist eveniment din viața ei se luptă pentru trofeul Oscar la categoriile „Cel mai bun film străin al anului' și „Cel mai bun documentar'.

Tedy Ursuleanu a izbucnit în lacrimi când a aflat că filmul Colectiv a fost nominalizat la Oscar

Teddy a izbucnit în lacrimi când a auzit cele două nominalizări ale filmului Colectiv la Oscar.

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Laurette a plâns la TV! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a bătut-o:'M-a agățat la mall'

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:„Câtă vreme am notorietate…’/ EXCLUSIV

Citește și: Michelle Obama o susține pe Meghan Markle, după acuzațiile de rasism la adresa Casei Regale:„Nu este deloc o surpriză…’

Tânăra absolventă a Facultății de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu' a avut sentimente contrarii: pe de o parte a început să plângă, pe de altă parte s-a bucurat.

„Am primit cu mare emoție vestea, am întrat online cu o oră înainte să aștept anunțul!!! Este extraordinar faptul că a ajuns atât de departe, am avut un mix de sentimente.

Când am auzit numele Colectiv pentru nominalizare premiului mi-au dat lacrimile efectiv, de bucurie pentru reușita filmului și de tristețe pentru suferința celor implicați. Filmul poate câștiga cel puțin o statuetă, desigur, dar cel mai tare mă bucură că a ajuns un subiect cunoscut nu doar românilor', a declarat Tedy Ursuleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Colectiv este nominalizat la categoria Documentary feature, dar și la categoria de cel mai bun film străin al anului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton