Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj: "Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm"

 Raiciu Adriana
.

Tatăl Simonei Halep, reacție vehementă în scandalul de dopaj. Simona Halep a fost testată pozitiv pentru Ruxadustat, la US Open 2022. Sportiva neagă că s-ar fi dopat vreodată în cariera sa, iar în apărerea ei a sărit și Stere Halep, tatăl sportivei. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 21 octombrie, Simona Halep a anunțat că a fost testată pozitiv pentru Ruxadustat, o substanță interzisă în sportul profesionist. Tenismena neagă că s-ar fi dopat vreodată în cariera sa și, de asemenea, susține că va lupta până când se i se va face dreptate.

241498970_393927082097078_2838790203922672008_n-1241498970_393927082097078_2838790203922672008_n-1

În cadrul unui interviu, Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a vorbit pentru prima dată după ce sportiva a fost testată pozitiv la un test anti-doping, care a fost făcut la US Open 2022.

Citește și: Andreea Răducan o apără pe Simona Halep și face o comparație cu cazul său de dopaj:”Poți plăti pentru greșelile altora”

Citește și: Adrian Mutu, mesaj pentru Simona Halep, după scandalul de dopaj:„Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Eu cred că…' / EXCLUSIV

Citește și: Takeoff de la trupa Migos a murit împușcat.Avea 28 de ani

Citește și: Vlad Gherman a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu și a arătat fotografii cu el când plângea:”O perioadă foarte grea”

Tatăl Simonei Halep, reacție vehementă în scandalul de dopaj

Stere Help susține cu tărie că fiica lui este nevinovată și că nu a apelat niciodată la vreo substanță interzisă. Totodată, tatăl sportivei mai spune că trebuie multă răbdare în aceste momente, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, de fapt.

„Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (n.r. nu a luat ceva). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată. Nu a luat niciodată nicio substanță. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă„, a afirmat tatăl Simonei Halep pentru Antena 3.

Simona Halep ia zilnic două pastile

Medicul Dana Safta a dezvăluit că Simona Halep ia zilnic două pastile, însă niciuna dintre ele nu este interzisă și consideră că orice posibilă neglijență a ei sau a echipei sale este exclusă.

„Fratele Simonei mi-a spus că, în decurs de 6 ani, Simona a făcut 106 teste anti-doping. Pe 21 septembrie a mai făcut un test în România, care a ieșit negativ. Pe 7 octombrie i s-a făcut alt test, tot negativ.

Am acceptul Simonei să vă dezvălui că ea lua zilnic Euthyrox 50mcg și o pastilă anticoncepțională. Intervenția la nas a decurs minunat, dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză.

Am întrebat-o pe Simona ce face cu sticlele de apă în vestiar. A zis că întotdeauna le închide și le pune în sacul ei. Acesta nu e introdus în vreo cușetă, dar nici nu ar putea să facă cineva așa ceva… să-i pună ceva în sticlă', a spus Dana Safta.

sursă foto- Facebook și arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton