Tatăl lui George Clooney e foarte mândru de nepoții lui – „Gemenii sunt superbi!”

 Oana Pantazi
.

Niciodată să nu spui niciodată!' este sintagma care i se potrivește mănușă carismaticului George Clooney, care acum câțiva ani nu se mai vedea sub nicio formă însurat și, cu atât mai puțin, tată. Acum este mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui, Amal, iar cu două zile în urmă, celebrul actor le-a urat bun venit în viața lui gemenilor Alexander și Ella.

 

 

 

Vestea că cel mai râvnit fost burlac al Hollywoodului urmează să devină tată a ținut prima a ziarelor mult timp, iar recent presa a fost iar pe urmele celebrului cuplu, în așteptarea micuților Alexander și Ella, care au venit pe lume pe 6 iunie, la Londra. Emoția lui George și a lui Amal a fost dublată și de cea a părinților actorului, nerăbdători să devină bunici.

 

 

 

 

Celebrul fost știrist Nick Clooney, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit pentru o televiziune din Cincinatti că el și soția lui, Nina Warren, au văzut deja micuții prin intermediul videochat-ului. Mândrul bunic a povestit că Amal, pe care a numit-o „superwoman', a făcut în așa fel încât el și Nina să-și vadă nepoții la doar două ore de la naștere. Nick spunea că George (56) și Amal (39) se simt foarte bine după ce copiii lor au venit pe lume. „A fost grozavă. Copiii sunt frumoși. Bineînțeles, ea e frumoasă', a zis el. „George… Ei bine, ochii lui erau sticloși, deci nu sunt sigur dacă era treaz', a glumit proaspătul bunic.

 

 

 

 

Și pentru că proaspeții părinți nu au făcut publică încă nicio poză a micuților, trebuie să ne mulțumim cu spusele bunicului, pe care îl credem pe cuvânt când spune că Ella și Alexander sunt frumoși și că amândoi au părul închis la culoare. „Amândoi sunt superbi. Nina jură că au nasul lui George. Nu amândoi, doar unul dintre ei. Băiețelul arată de parcă ar avea nasul lui George. Profilul lui de când era mic. Nick este extrem de încântat și de numele copiilor: „Îmi plac la nebunie numele Alexander și Ella. Amândouă sună extraordinar… Copiii arată extraordinar, iar George și Amal se simt minunat', a mai completat el, iar noi nu mai putem adăuga decât că abia așteptăm primele poze!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton