Tatăl Biancăi de la Puterea Dragostei este împotriva relației cu Livian: "Mi-a zis să vin fără el acasă, dar mama a venit la București să îl vadă"

 Cica Cristina
.

Probleme pentru Bianca și Livian! Câștigătorii sezonului 2 al show-ului Puterea Dragostei trec prin momente grele, din pricina faptului că tatăl fetei este împotriva relației!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lucrurile păreau să se liniștească și să se aranjeze chiar frumos pentru Bianca și Livian, numai că iubirea le este iarăși pusă la grea încercare.

'Ne înțelegem foarte bine și facem totul împreună. De altfel, nici nu avem timp să ne plictisim că ne ducem în atâtea locuri, avem atâtea întâlniri…E frumos, nu m-am așteptat ca totul să decurgă așa. Recunosc că am avut o teamă în ceea ce o privește pe Bianca. Eram curios să văd cum se comportă după doi ani de stat la Istanbul, dacă reacționează la ce spune lumea. Dar nu, ea este aceeași, m-a impresionat plăcut!', a declarat Livian pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum:„Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească'/ EXCLUSIV

Mama Biancăi este încântată de relația fiicei sale și chiar la îndrăgit pe cel care i-ar putea deveni ginere. Mai mult, a venit special în Capitală pentru a-l cunoaște.

'Mama l-a plăcut foarte mult pe Livian, i s-a părut încântător și s-a declarat așa de mulțumită de alegerea mea. L-a îndrăgit imediat, chiar dacă era emoționată. La fel eram și eu, am plâns așa de tare când am văzut-o, îmi tremurau și mâinile și picioarele. Îmi era atât de dor de ea. A fost întâlnirea vieții mele, sincer, bucuria revederii, nu o pot descrie în cuvinte niciodată. Ceva incredibil și puternic…', a spus Bianca Comănici pentru aceeași sursă.

Citește și: Au fost reluate filmările pentru Te cunosc de undeva, după ce vedetele de la Antena 1 infectate cu COVID-19 s-au vindecat

Bianca Comănici: „Tata nu este de acord cu relația noastră”

Din păcate, tatăl Biancăi nu doar că nu este de aceeași părere, dar nu îl vrea deloc pe Livian alături. I-a spus fiicei sale să vină acasă, la Tecuci, singură. Bianca este totuși optimistă că tatăl își va schimba mentalitatea în timp.

'După un an și trei luni de când nu am mai ajuns la mine, acasă, am niște emoții…Nu știu ce voi simți când voi ajunge în locurile pe care nu le-am mai văzut de atâta vreme. Însă, sunt nerăbdătoare să stau cu familia. Din păcate, am ales să merg la Tecuci fără Livian, tata este împotrivă, mi-a zis să vin fără el! Încă nu este de acord cu relația noastră! De aceea, a venit mama la București să îl vadă, să își formeze o părere. Mă bucur că ea l-a plăcut, probabil, în timp, și tata își va schimba modul de a gândi!', a mai povestit Bianca.

Citește și: Mihaela Rădulescu, la 51 de ani!Secretele vedetei pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat

Bianca-ComăniciBianca-Comănici
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton