Tatăl Andreei Bălan, victorie în instanță pentru piesa „Moșule, ce tânăr ești!”. Poate câștiga 1 milion de euro: ”Aștept drepturile de autor”

 Calin Maria Bianca
.

Tatăl Andreei Bălan, victorie în instanță pentru piesa „Moșule, ce tânăr ești!'. Săndel Bălan poate câștiga un milion de euro în orice moment, asta după ce s-a decis că el are drepturile de autor asupra piesei 'Moșule, ce tânăr ești!'. Ani la rând s-a luptat pentru a dovedi că, de fapt, nu este plagiată, ci compusă de el din toate punctele de vedere. După lungi dezbateri s-a ajuns la concluzia că este a lui, astfel că acum trebuie să primească despăgubiri de până la 1 milion de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl Andreei Bălan, victorie în instanță pentru piesa „Moșule, ce tânăr ești!'. După lungi discuții și controverse cu Uniunea Compozitorilor, Instanța a decis faptul că Săndel Bălan a fost acuzat pe nedrept. Piesa pe care o cântă fiica lui, Andreea Bălan, nu a fost plagiată de la un grec așa cum s-a zis. Tatăl artistei a făcut toate demersurile pentru a demonstra acest lucru. Din fericire, după 23 de ani s-a aflat adevărul.

sandel-5sandel-5

Săndel Bălan o să se bucure de un milion de euro după ce decis că el este singurul și unicul compozitor al melodiei care a făct ravagii peste tot în lume. Bucuros, că după 23 de ani de procese s-a ajuns în momentul în care să i se acord drepturile de autor, tatăl artistei știe deja ce vrea să facă cu banii pe care o să-i primească.

Citește și: Andreea Bălan, acuzații grave la adresa tatălui ei:”Mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă”. Săndel Bălan a reacționat dur

Citește și:Au trecut peste certurile din trecut! Andreea Bălan și-a chemat tatăl la nuntă.Cum a primit Săndel Bălan invitația fiicei

Citește și: Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună:„Nu puteam fi mai fericit de atât”

Citește și: George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit.Și-au spus adio înainte de căsătorie

Tatăl Andreei Bălan, victorie în instanță pentru piesa „Moșule, ce tânăr ești!'

Impresarul și compozitorul Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, s-a lupta mult timp în instanță pentru a reuși să câștige un proces extrem de important. Acesta trebuie să primească nu mai puțin de un milion de euro, după ce judecătorii i-au dat câștig de cauză.

„Aștept drepturile de autor. A fost procesul, mi s-a dat dreptate, nu este plagiat. E piesa mea, mi s-au mai cerut niște hârtii. Nu s-a încheiat toată povestea. Eu am demonstrat atunci, l-au găsit pe acest grec. Omul a zis că nu seamănă niciun acord. E asemănare doar de stil. Doar dacă 8 măsuri sunt la fel e plagiat, la mine nu era niciuna. M-am dus cu partitura.

Estimarea inițială a fost de două milioane de euro. Piesa mea a fost difuzată în America, în Germania, în toate cluburile, și în Italia era difuzată în draci, în Franța. Piesa are 23 de ani. Acestea sunt hit-uri adevărate. Am făcut multe piese 'Liberă la mare', 'Prima iubire', 'Flori de tei', piese de piese.

Suma reală ar fi cam peste un milion de euro. S-au colectat bani frumoși, la valoarea difuzărilor în străinătate. Eu cred că, da, mi se vor da acești bani, pentru că există, s-au colectat în fondul comun.', a declarat Săndel Bălan pentru Playtech Știri.

Ce vrea să facă Săndel Bălan cu cei un milion de euro

Săndel Bălan așteaptă cu nerăbdare momentul în care i se vor da banii, astfel că deja s-a gândit ce vrea să facă cu ei. Tatăl artistei a decis că atunci când o să primească cei un milion de euro, o să facă o școală de muzică chiar la el în oraș.

Din acești bani aș înființa o școală de muzică, în Ploiești, unde locuiesc., Pentru tinerii săraci care nu pot face muzică. Aș lucra cu ei, le-aș pune profesori de dicție, canto, atitudine, stiliști. Aș forma o echipă pe care aș plăti-o eu. Am întâlnit atât de mulți copii talentați care nu au posibilități financiare. I-aș lua și i-aș face vedete!', a precizat Săndel Bălan pentru aceeași sursă.

Tatăl Andreei Bălan vrea să își deschidă o afacere

Cu banii pe care o să-i primească pe urma procesului care a durat 23 de ani, Săndel Bălan s-a gândit să facă o școală de muzică pentru copiii fără posibilități. Totuși, pentru a putea susține acest proiect pe termen lung, are nevoie și de o altă sursă de bani. Tatăl artistei a decis astfel să își deschidă și o afacere, cel mai probabil în domeniul construcțiilor.

'Dar aș investi și într-o afacere, din care să produc ceva. Să mai iasă bani. Cred că din construcții, ca să susțin școala de muzică pe termen lung.', a mai declarat Săndel Bălan.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton