"Lumea asta este înfiorătoare. Orgoliile sunt cel mai greu de suportat, m-au dărâmat psihic". Tania Popa, mărturisiri despre partea dură a teatrului

 Radulescu Ruxandra
.

Tania Popa a făcut mărturisiri despre partea dură a teatrului. Tania Popa este o actriță apreciată, care a reușit să se facă remarcată atât pe scenă, cât și în televiziune. Deși Tania Popa este mereu cu zâmbetul pe buze, ea a mărturisit recent că a avut mult de îndurat din cauza orgoliilor de pe scena teatrului. Din fericire, actrița este susținută de soțul ei, care îi oferă mereu sfaturi înțelepte, ce o ajută să facă față situațiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tania Popa face mărturisiri despre partea dură a teatrului. Tania Popa este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. Amuzantă, dar și sensibilă, sau plină de dramatism, atunci când emoțiile o copleșesc. Tania Popa a devenit cunoscută publicului larg, după participarea la câteva reality-show-uri, cum ar „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Marea dragoste a Taniei Popa rămâne teatrul, care, în ciuda faptului că poate fi un mediu extrem de toxic, ea a reușit să facă față, cu ajutorul sfaturilor înțelepte primite din partea soțului ei.

index-33index-33

Tania Popa, mărturisiri despre partea dură a teatrului

Tania Popa a dezvăluit detalii despre culisele teatrului și aspectele mai puțin plăcute din această lume, pe cât de fascinantă, pe atât de toxică uneori. Tania Popa a spus că se simte adeseori copleșită de orgoliile colegilor de breaslă și că a avut mult de suferit din această cauză. Totuși, marele ei sprijin emoțional a fost soțul ei, care i-a dat câteva sfaturi foarte importante.

„Lumea asta a mea este înfiorătoare, pentru că sunt enorm de multe orgolii. Orgoliile sunt, cred, cel mai greu de suportat. Vor să facă și cu orice preț, vor să ajungă într-un punct cu orice preț. Eu nu sunt așa, și atunci pe mine lucrurile astea m-au dărâmat psihic vorbind, m-au dărâmat pentru că mie îmi place pacea, fericirea, liniștea.

Citește și: „Am fost în comă, câteva luni. Nu credeau că o să rezist”. Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Tania Popa, după doar o săptămână de relație: „Eu nici nu știam numele de familie’

Mă întristează foarte tare lucru ăsta, dar nu mă mai înfurii! Înainte mă înfuriam, dar acum, doar mă întristez. Încerc să-l ascult mai mult pe soțul meu, aici îi dau dreptate, el mai bine se pricepe la oameni decât mine, și de multe ori îmi zice el: ‘vezi mai întâi cunoaște omul și după aia aruncă-te într-un proiect cu el pentru că nu-mi inspiră încredere. Înainte când îmi zicea lucrul ăsta, zic lasă tu, nu e adevărat, uite ce om minunat e. Acum, da, mă mai gândesc și mă mai uit un pic la om ca să văd dacă a avut dreptate. Și are dreptate. La oameni, da, e mai priceput ca mine.' a povestit Tania Popa la FRESH by UNICA.

Tania Popa: „Astea au fost problemele de care m-am lovit”

Tania Popa a mărturisit că este o persoană care acceptă atât succesul, cât și eșecurile și nu încearcă să-și găsească un loc, acolo unde nu este dorită.

Citește și: Nicu Covaci a rămas fără pensie, la 75 de ani: „Sunt umilit, deși am adus țării acesteia milioane”

Citește și: Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte'

Cred foarte tare că fiecăruia îi e dat drumul lui. Oricât aș vrea eu să fiu acolo, dacă nu e drumul ăla al meu este inutil să îți pun ție piedici sau să-ți fac ție rău, că oricum nu o să ajung acolo. Sau, dacă o să ajung, nu o să fie bine. Și atunci astea pe mine mă dărâmă și astea au fost problemele de care m-am lovit. Numai că eu nu sunt genul care să lupte, eu sunt genul care să dă deoparte, plâng un pic și zic: ‘lasă, fac altceva. Abandonez lupta, nu sunt genul care până în pânzele albe mă iau cu tine de păr și îmi recapăt locul. Nu, sunt pe ideea că, dacă tu simți că n-ai nevoie de mine, e ok, lasă că are altcineva nevoie de mine.' a declarat Tania Popa la FRESH by UNICA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton