Tania Budi a împlinit 51 de ani. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani. E caz unic în România!

 Oana Popoiag
.
Tania BudiTania Budi

Tania Budi tocmai a împlinit 51 de ani, dar nu pare să aibă mai mult de 35, fiind poate cel mai spectaculos caz de acest fel în showbizul nostru. Cu atât mai spectaculos cu cât vedeta nu este adepta operațiilor estetice. Iată fotografii cu vedeta realizate în urmă cu aproape 20 de ani, vei avea o surpriză!

Ajunsă la 51 de ani, Tania Budi pare că a făcut un pact cu diavolul în schimbul frumuseții. Despre ea nu se poate spune doar că arată bine 'pentru vârsta ei', ci că arată mai tânără decât multe femei de 35. Mai mult decât atât, în mod neașteptat, vedeta nu s-a schimbat foarte mult în ultimii 20 de ani, așa cum arată fotografiile din arhiva VIVA!, ce o surprind pe frumoasa blondă în jurul vârstei de 30 de ani.

Tania Budi nu este adepta operațiilor estetice

Desigur, genele joacă un rol crucial în această loterie care este conservarea tinereții, dar Tania mai are la îndemână câteva trucuri, ce exclud bisturiul, căci aceasta nu este adepta operațiilor estetice. Periodic, vedeta apelează la tratamente non-invazive menite să redea elasticitatea, luminozitatea și fermitatea tenului, precum tratamente cu acid hialuronic și, mai ales, Terapia Dracula, foarte populară la Hollywood.

Tania Budi a făcut 'pact cu diavolul'. Urmează Terapia Dracula

Așa cum a specificat doctorul care se ocupă de tenul Taniei, Iancu Morad, aceasta recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Principiul este următorul: se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Pes curt, un cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice și ce a pățit din cauza multiplelor intervenții

Adelina Pestrițu a stabilit data nunții. Cum va arăta rochia de mireasă

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton