Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Care e starea de sănătate a actriței

 Pirvu Cristina
.

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Marea actriță a întâmpinat ceva probleme și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Se pare că starea ei e stabilă acum. 

Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, a ajuns pe mâinile medicilor, astăzi. Îndrăgita actriţă nu s-a simţit bine din cauza unor supărări, astfel că a decis să meargă la medic pentru o mai mare siguranţă, scrie Spynews. 

Veștile sunt foarte bune, căci medicii i-au recomandat să se odihnească, iar mâine va fi externată.

Tamara Buciuceanu Botez s-a retras din viața publică de mai mulți ani

Actrița trăiește acum retrasă, a renunțat de mult timp să mai joace și tot ce își dorește este să aibă parte de cât mai multă liniște. Din cauza problemelor de sănătate, nu a mai ieșit din casă de peste doi ani, singurul moment în care a făcut o excepție fiind evenimentul dedicat celebrării celor 65 de ani de carieră.

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Care e starea de sănătate a actrițeiTamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Care e starea de sănătate a actriței

Trecutul neștiut al actriței care a făcut senzație în 'Liceenii'. A avut o mare durere

Deși a făcut carieră în comedie și are numeroase realizări (nr. printre care și Premiul Academiei Romane pentru merite deosebite în teatru și film), Tamara Buciuceanu Botez a trăit o dramă în plan personal. Actrița care nu a avut niciodată copii a iubit un singur bărbat, pe medicul anestezist Alexandru Botez, cu care s-a căsătorit la începutul anilor 60. Din păcate, soțul ei a murit în urmă cu peste 20 de ani, lăsând-o cu un dor care nu s-a stins nici acum.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton