Tamara Buciuceanu ar fi împlinit azi 93 de ani. Ștefan Bănică: „Mi-e dor”

 Borcilă Andreea
.

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit azi 93 de ani. Foști colegi de-ai actriței din filmul Liceenii au depănat amintiri și recunosc că le este dor de „Doamna comediei românești'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit vârsta de 93 de ani astăzi, 10 august 2022. Câțiva colegi de teatru și de film și-au amintit cele mai dragi momente alături de regretata actriță din filmul Liceenii.

liceenii-6liceenii-6

Ștefan Bănică și Cristina Deleanu au povestit despre cea care le-a fost profesoara Isoscel, din filmul Liceenii.

Citește și: Dramele neștiute ale regretatei Tamara Buciuceanu Botez.A ajuns să respire cu un singur plămân și a pierdut în mod dramatic aproape toți oamenii pe care i-a iubit

Citește și: Ștefan Bănică, ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu.Artistul a mers la priveghiul regretatei actrițe

Citește și: Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral:”Nu am niciun motiv să mă plâng”

Citește și: De ce nu a mai făcut Jojo al treilea copil:„Mie îmi plac familiile mari, numai că…'

Tamara Buciuceanu ar fi împlinit 93 de ani

Regretata actriță ar fi împlinit, pe data de 10 august, vârsta de 93 de ani. Foști colegi din filmul Liceenii au depănat amintiri și au numai cuvinte de laudă la adresa celei care le-a fost profesoara Isoscel. Ea a avut peste 1.500 de roluri în cariera sa. Tamara Buciuceanu Botez era supranumită ‘Doamna comediei românești și a lăsat în urma ei multă durere. La începutul lunii octombrie, în 2019, îndrăgita artistă a fost internată la Spitalul Elias din Capitală, după ce s-a acutizat boala cardiacă de care suferea de foarte mult timp. Astfel, actrița a murit, pe patul de spital, la vârsta de 90 de ani.

Am revăzut-o de curând la televizor într-o scenetă din arhiva TVR-ului și am realizat încă o dată ce forță și geniu comic a avut. Mi-e dor de Tamara și de a noastră Isoscel!, a declarat Ștefan Bănică, pentru FANATIK

Cristina Deleanu, directoarea din filmul Liceenii, a lucrat mult timp cu Tamara Buciuceanu. Actrița a efectuat zeci de turnee peste hotare alături de aceasta, dar și de Stela Popescu, Alexandru Arșinel și Eugen Cristea.

Am lucrat foarte mult cu ea. În primul rând a fost un camarad bun. Era atentă, prietenoasă. În afara filmelor 'Liceenii' am efectuat alături de ea turnee în străinătate cu spectacolul Caviar, vodkă şi bye-bye. Erau turnee frumoase cu ea și cu Steluța, cu Alexandru Arșinel…

Se comporta nemaipomenit. Avea o putere și o răbdare… pentru că noi schimbam avioane și am ajuns și în Australia. La final era mai greu să circule cu avionul, dar a rezistat, a spus Cristina Deleanu, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă VIVA!, Florin Ghioca / arhivă Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton