Talentul ascuns al Deliei

 Florentina Liutic
.

Pentru cei ce cred că singurul mare talent al Deliei este muzica, aceasta are o surpriză de proporții. Artista știe să gătească musaca și griș cu lapte. Rămâne de văzut ce părere au despre abilitățile sale de bucătar colegii de juriu de la X Factor Ștefan Bănică, Horia Brenciu și solistul de la Carla´s Dreams.

 

După atâta timp petrecut împreună la filmări, Delia a realizat că nu a luat niciodată masa cu colegii ei de emisiune, așa că i-a invitat la ea în cabină pentru a le oferi un prînz delicios.

 

Artista a decis să le gătească acestora musaca și griș cu lapte, pentru prepararea cărora a apelat la ajutor din partea mamei sale, ce-i drept. În ediția X Factor de mâine vom afla și ce notă a luat Delia pentru gătit de la Răzvan și Dani, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și solistul de la Carla´s Dreams.

Prepară fără să mai stai pe gânduri această musaca de post!

 

Meniul gătit de Delia nu a fost ales la întâmplare. Aceasta a anunțat într-o pauză de filmare că se apucă de gătit pentru colegii ei și a rugat publicul să o ajute în alegerea preparatelor.

 

Mobilizarea Deliei este cu atât mai impresionantă cu cât artista ne-a declarat acum ceva vreme, special pentru viva.ro, ca nu gătește: „Nu am timp să gătesc și nu am descoperit dacă îmi place sau nu, tocmai din lipsă de timp. Abia am timp să mănânc, de gătit nici nu poate fi vorba.'

 

Oana Popoiag

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton