Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie: „Aceste probleme personale...”

 Borcilă Andreea
.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. După ce și-au arătat iubirea pe rețelele sociale, la nunta lor de argint, cuplul i-a șocat, recent, pe fani. Ambii au hotărât să se despartă, pe cale amiabilă, însă decizia ar fi luat-o, inițial, soția actorului. Iată motivul pentru care soții Stallone au ales să se separe, după mulți ani petrecuți împreună!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie. Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit nunta de argint, mai exact 25 de ani de căsnicie, în luna mai a acestui an. Personajul principal din celebra serie de filme Rambo și fostul fotomodel și-au surprins fanii, când au anunțat că, de fapt, divorțează pe cale amiabilă.

jennifer-stallone-9jennifer-stallone-9

Cei doi au împreună trei fiice, pe Scarlet în vârstă de 20 de ani, pe Sistine de 24 de ani și pe Sophia, de 25. Chiar dacă nu vor mai fi soț și soție, vor păstra o relație de prietenie de dragul copiilor și al întregii familii.

Citește și: Crina Matei a fost victimă într-un caz de hărțuire sexuală:”Nu putea să conceapă că toată lumea cădea iar eu nu…”

Citește și: Ancheta FBI scoate la iveală detalii șocante din mariajul Jolie-Pitt.Abuz și violență fizică

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă, de fapt, cu Dan Capatos, colegul ei de emisiune:„Mi se pare…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupa Șerban Copoț, înainte să devină celebru. Cum l-a afectat Securitatea:„Am văzut faţa cu adevărat hidoasă a comunismului' / EXCLUSIV

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie

Actorul și fostul model s-au căsătorit în anul 1997, iar în luna mai au sărbătorit nunta de argint. Cei doi însă au decis să divorțeze după 25 de ani de căsnicie. Jennifer Flavin este cea care a depus, vineri, actele de divorț. La rândul său, actorul din Rambo și-a acoperit tatuajul în care era desenat chipul soției sale, pe mână, punând în schimb portretul câinelui său, Butkus.

„Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale', a spus Stallone pentru CNN.

„Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fetelor noastre frumoase. Cer să ni se respecte intimitatea în timp ce mergem mai departe pe cale amiabilă', a spus Jennifer Flavin pentru People.

Motivul pentru care soții Stallone divorțează

Jennifer Flavin a cerut divorțul vineri și susține că actorul și-a ascuns o parte din bunurile conjugale. Astfel, ea afirmă că soțul ei a intenționat să ascundă o parte din bunurile cupului.

„Mai mult, soțului ar trebui să i se interzică să vândă, să transfere, să cedeze, să greveze sau să disipeze orice bun în timpul procesului', se arată în câteva documente judecătorești.

La scurt timp, fostul model a publicat pe pagina de Instagram o fotografie în care apare alături de cele trei fete ale cuplului, postând totodată un mesaj emoționant.

„Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna.”, a scris ea pe rețelele sociale.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au sărbătorit nunta de argint

Cei doi au împlinit, în luna mai a acestui an, 25 de ani de căsnicie, motiv pentru care și-au declarat dragostea în mediul online.

„Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie ceea ce înseamnă această femeie incredibil de devotată și răbdătoare pentru noi și mi-aș dori doar să mai urmeze alți 25 de ani! Îți mulțumesc, draga mea!', a scris el, la un moment dat.

„Multumesc, dragostea mea! Te iubesc atât de mult și vom petrece și următorii 25 de ani împreună! Fă-mă să râd și sunt a ta pentru tot restul vieții mele!', a răspuns, într-un comentariu, și soția sa.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton