Survivor 2021. Ce înseamnă jocurile individuale

 Dumitrache Medeea
.

Concurenții de la Survivor România 2021 au intrat în etapa jocurilor individuale. Anunțul a fost făcut de prezentatorul emisiunii după eliminarea din competiție a lui Sebastian Chitoșcă. Dar ce înseamnă, de fapt, jocurile individuale?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția Survivor România 2021. În competiție au mai rămas șase concurenți: Zanni, Elena Marin, Maria, Albert, Andrei și Marius.

zanni1-2zanni1-2

Imediat după plecarea lui Sebastian, Daniel Pavel a anunțat că vor începe individualele. Însă, ce înseamnă jocurile individuale de la Survivor România 2021?

Survivor România 2021. Ce înseamnă jocurile individuale?

„Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental',  a anunțat Daniel Pavel.

Cei șase concurenți de la Survivor au început jocurile individuale și lupta pentru marele premiu. Câștigătorul va pleca acasă cu un trofeu și 50.000 de euro.

Citește și: Încep individualele la Survivor 2021.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, primele declarații după eliminarea de la Survivor:

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.

Citește și: Primele imagini cu Fulgy, după ce s-a externat:

Dar ce înseamnă jocurile individuale? Ei bine, concurenții vor avea de parcurs probe mult mai dificile. Aceștia se vor înfrunta în urma tragerilor la sorți, indiferent că sunt fete sau băieți. Cei care vor pierde vor fi propuși spre eliminare care se va face în urma votului publicului, potrivit fanatik.ro.

Câte eliminări se vor mai face la Survivor România 2021

De la începerea jocurilor individuale, la Survivor România 2021 vor mai avea loc două eliminări, iar în ultima rundă vor concura cei patru finaliști. Aceștia vor trebui să ducă probele la bun sfârșit chiar dacă nu se vor mai face eliminări.

Câștigătorul Survivor România 2021 va fi ales tot de public. Cel care va obține cele mai multe voturi va pleca acasă cu un trofeu și cu 50.000 de euro.

Cum va fi ales câștigătorul Survivor România 2021

Nu mai este mult și vom afla cine este marele câștigător al competiției Survivor România 2021. Marea finală va avea loc la mijlocul lunii iunie și se va desfășura în regim dual, înregistrat și live.

În prima parte a emisiunii vor fi difuzate momentele din Republica Dominicană, iar cea de-a două parte va fi live din studiourile Kanal D. În acel moment se vor stabili care sunt cei mai votați doi concurenți, apoi, în urma sms-urilor de la public, se va stabili marele câștigător.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton