De ce surpriză a avut parte Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinţi, când a născut: „Vreo 8 luni de zile...”

 Borcilă Andreea
.

De ce surpriză a avut parte Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinţi, când a născut. Actrița Mirela Oprișor are o adolescentă superbă, de care e extrem de mândră. Destinul face ca vedeta PRO TV să fie sigură că va avea băiat, așa cum au anunțat-o medicii, însă surpriza a fost alta. Întâmplarea i-a povestit-o inclusiv celebrului regizor Coppola.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce surpriză a avut parte Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinţi, când a născut. Mirela Oprișor este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. Deși are o carieră de succes în lumea actoriei, vedeta s-a făcut cel mai mult remarcată în urma serialului Las Fierbinți, marca PRO TV, acolo unde joacă de un deceniu.

mirela-oprisor-3mirela-oprisor-3

Mirela Oprișor este, de departe, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul Las Fierbinți. Cel care a descoperit-o și i-a recomandat să joace în filme a fost chiar regizorul Francis Coppola.

Citește și: Cum s-au împăcat Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și cel care i-a devenit soț, după o despărțire de 8 ani:„Trebuie să știi să faci și sacrificii' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a cunoscut Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, pe soțul ei:”Am avut o poveste de amor după care i-am dat papucii”

Citește și: Cum se simte Adda la câteva luni după ce a început tratamentul pentru borelioză:”Acum pot cânta și o oră”

Citește și: A murit actorul Paul Sorvino, cunoscut pentru rolul din Goodfellas:”Inimile noastre sunt frânte…”

De ce surpriză a avut parte Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinţi, când a născut

Mirela Oprișor este cunoscută drept Aspirina din Las Fierbinţi, de la PRO TV. Ea a povestit ce surpriză a avut, după ce a născut. Vedeta știa că trebuie să aibă un băiat, așa cum au anunțat-o medicii, pregătindu-i și numele, însă nu s-a întâmplat așa. Actrița are, acum, o adolescentă superbă, pe care o cheamă Ana, din actuala căsnicie cu actorul Mimi Brănescu. Ea și-a amintit că i-a povestit întreaga pățanie inclusiv regizorului care a descoperit-o pe actriță și i-a recomandat să joace și în filme, nu doar în teatru: Francis Coppola. Timp de opt luni, Aspirina din Las Fierbinți știa că va avea un băiat, deoarece așa i-au spus medicii la ecografie.

Am păstrat legătura (n.r. cu Coppola). Eu am născut în aceeaşi lună cu fiica lui, Sofia. Ţin minte că i-am povestit pe mail cum am ştiut tot timpul că am băiat, aşa mi-au spus la ecografie, şi am născut fată. Ana mea a fost Petru vreo 8 luni de zile, a povestit Mirela Oprișor pentru hotnews.ro, acum ceva timp.

Cum s-au cunoscut Mirela Oprișor și soțul ei

De 10 ani, actrița este căsătorită cu actorul și scenaristul aceluiași serial, Mimi Brănescu. S-au întâlnit când amândoi au dat examen la Teatru, iar ea a trebuit, la cererea profesorilor din comisie, să-și aleagă un coleg căruia să-i spună o poezie. Și l-a ales pe tânărul viitor student Mimi Brănescu.

Apoi l-am agățat în gangul facultății și i-am zis că el e băiatul căruia i-am zis o poezie la examenul din facultate. Și am băut o cafea împreună. Așa a început totul. Dar cred că nici n-am văzut pe cine am tras la examen, pentru că eu sunt mioapă. Lui i-am spus că l-am văzut și l-am ales. Așa am intrat la facultate, am fost colegi, eu într-o clasă, el într-o clasă.

Am avut o poveste de amor după care, că să zic așa, pe românește, i-am dat papucii. Și ne-am reîntâlnit, după opt ani, și cred că ne căsătoream a două zi. Fiecare și-a văzut de viața lui, dacă ne căsătoream atunci era altceva. Ne-am văzut și noi de viața de student, ne-am reîntâlnit și am devenit o familie, a povestit Mirela Oprișor în cadrul podcastului lui Andi Moisescu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton