Surpriză de proporții! Cine a apărut la mormântul lui Costin Mărculescu, la o săptămână de când a fost condus pe ultimul drum

 Lupescu Anca
.

A trecut mai bine de o săptămână de când Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Sâmbăta trecută a avut loc înmormântarea actorului, la care au participat mai multe personalități din lumea mondenă, inclusiv Oana Roman, Serghei Mizil, Pepe și Mara Bănică.

Ultimii doi au fost cei care s-au ocupat de funeralii și s-au asigurat că Mărculescu este înmormântat așa cum se cuvine.

Astăzi, Ionuț Petrescu, cel cunoscut drept fiul renegat al lui Ion Dolănescu, a venit la mormântul lui Costin Mărculescu. Cei doi au fost prieteni buni, chiar dacă au fost rare ocaziile în care s-au afișat mpreună. 

„Noi am fost buni prieteni, de suflet, în ultimii doi ani, nimeni nu știa, am cântat la ziua mea cu el. Nu m-am afișat niciodată cu el, de câte ori apelam la el, Costin nu-mi spunea că nu mă poate ajuta', a spus Ionuț, pentru Click!

„Eram prietenul din umbră, voi merge mereu la mormântul lui și voi aprinde lumânări pentru sufletul lui de înger! Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a mai spus Ionuț Petrescu.

A fost găsit mort, în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri seară, în locuinţa sa. Vecinii săi au dat alerta, pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă. Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, la adresă au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp.

fa3f0ef8-32eb-4997-b144-097f4ddbf37e-1fa3f0ef8-32eb-4997-b144-097f4ddbf37e-1

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei', precizează Poliția București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton