Surprinzător! Care era felul preferat de mâncare al Prințesei Diana. E foarte popular și la noi!

 Oana Pantazi
.

Prințesa Diana a fost, la fel ca și soțiile fiilor săi, un trendsetter și un style icon, însă puțini știu că soția Prințului Charles, o lady desăvârșită, adora usturoiul, o legumă mai puțin apreciată în familia regală. Iată care era felul ei preferat de mâncare!

Deja se știe despre aversiunea Reginei Elisabeta a II-a față de usturoi și despre faptul că fostul chef al familiei regale, Darren McGready, nu putea să folosească această legumă în niciun fel de mâncare. În schimb, puțini știu că fosta ei noră, Prințesa Diana, mânca usturoi cu plăcere și nu-l excludea din alimentație.

Expertul culinar a apărut recent într-un interviu video pentru publicația Delish, unde a povestit despre cei 15 ani petrecuți ca chef al familiei regale britanice. Faimosul bucătar a povestit că Regina Elisabeta a II-a interzisese felurile de mâncare cu usturoi, deoarece nu-l suporta, în timp ce gătitul pentru Prințesa Diana era o cu totul altă poveste. Aceasta nu numai că iubea usturoiul, dar prefera și un meniu mai degrabă vegetarian.

Prințesa Diana adora ardeii umpluți

Deși avea la dispoziție o bucătărie de 5 stele și, evident, chefi pe măsură, Prințesa Diana avea mai degrabă gusturi simple. Conform bucătarului-șef Darren McGready, felul de mâncare preferat al soției Prințului Charles era unul pe care îl adoră și majoritatea românilor – ardeii umpluți.

În cea mai mare parte a timpului, Diana prefera felurile de mâncare vegetariene. De exemplu, mânca ardei umpluți sau vinete umplute. De asemenea, mânca pește, adora peștele', a spus chef-ul Reginei, care și-a amintit că, de fiecare dată când intra în bucătărie, Diana era extrem de politicoasă și de relaxată.

În ceea ce privește ardeii umpluți, pentru rețeta preferată a Prințesei Diana, chef McGrady folosea dovlecei, orez și ciuperci, iar pe deasupra punea un topping generos de mozzarella și sos de roșii.

Foto: Hepta, Northfoto

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton