Strănepoata Regelui Mihai a împlinit 1 an. Cum a fost sărbătorită micuța Maria-Alexandra: "Cel mai frumos cadou"

 Raiciu Adriana
.

Strănepoata Regelui Mihai a împlinit un an. În data de 7 noiembrie 2020 se năștea Maria-Alexandra, fiica fostului principe Nicolae. Cu ocazia acestei zile speciale, Nicolae și Ana-Maria au decis să facă o ședință foto împreună. Fotografiile au fost urcate pe contul lor de socializare, iar fanii le-au apreciat imediat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, fostul principe Nicolae și soția lui au devenit părinți pentru prima dată. Ana-Maria a depus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care le-a făcut imediat viața mult mai frumoasă.

253203002_4491761040914028_3422149139462369935_n253203002_4491761040914028_3422149139462369935_n

Părinții și-au dorit să facă o ședință foto cu micuța Maria, pentru a o revedea peste ani și ani.

Citește și: Principele Nicolae, despre absenţa familiei regale de la nuntă:”Am o nouă familie acum”

Citește și: Principele Nicolae și-a recunoscut copilul din afara căsătoriei. Testul de paternitate a ieșit pozitiv

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…

Strănepoata Regelui Mihai a împlinit un an

Strănepoata Regelui Mihai a împlinit un anișor. Părinții au decis să imortalizeze momentul, așa că s-au pregătit pentru o ședință foto. Cei trei au petrecut ziua alături de micuța lor și au surprins-o în cele mai simpatice ipostaze. Pe contul de socializare al fostului prinicpe au apărut și primele imagini cu familia extrem de fericită.

De asemenea, Nicoale a scris și un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

„Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani Maria – Alexandra!', a notat fostul principe Nicolae.

Fotografiile postate au strâns zeci de mii de aprecieri în doar câteva ore.

Cum este fostul principe în rolul de părinte

Viața fostului principe și a soției sale s-a schimbat complet, de când în viața lor a apărut Maria-Alexandra. În urmă cu un an, nepotul Regelui Mihai I vorbea despre cât de cuminte este fiica lor, dar și despre viața pe care o au în trei.

„Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.
Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată.'
, povestea principele Nicolae.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton