Zoli Toth va organiza gala On Air Music Awards

 Adina Rosetti
.

Pe 15 aprilie 2013, la Teatrul Naţional din Bucureşti., Zoli Toth (SISTEM), alături de compania Star Management, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni.

 

Zoli Toth_Conferinta lansare OAMA_Foto Alexandra Mihale

Cei mai importanţi artişti români activi în 2012 vor fi premiaţi în cadrul acestei gale, la care intrarea se va face doar pe bază de invitaţie, cu exceptia a 100 de bilete scoase la vânzare. Banii obţinuţi din vânzarea celor 100 de bilete vor fi donaţi unei şcoli de muzică.

După o carieră de peste zece ani în industria muzicală românească, Zoli Toth a luat iniţiativa organizării unei gale de premiere din dorinţa de a recunoaşte adevăratele valori din industria muzicală românească. Cele 20 de categorii şi Artistul Anului aduc în prim plan artişti români, reprezentând diferite genuri, ale căror piese s-au bucurat de succes în ultimul an, dar şi pe oamenii din spatele lor. Astfel, pe lângă categorii consacrate, cum ar fi cel mai bun Dance, Pop Rock, Rock Alternativ, Folk, Videoclip sau Debut, On Air Music Awards premiază şi cel mai bun Compozitor, Promoter, dar şi cel mai bun Text în limba română, cel mai bun Live, cea mai bună Casă de producţie sau cel mai difuzat pe YouTube.

Jurizarea în cadrul  On Air Music Awards se face de către 30 de profesionişti din show business-ul românesc: reprezentanţi ai caselor de producţie, posturi radio, televiziuni muzicale, jurnalişti de specialitate, organizatori de concerte şi festivaluri, regizori, muzicieni etc.

 

Foto: Alexandra Mihale

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton