Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă, la Survivor: "Nu mai sta cu fața aia!"

.

Nervii sunt întinși la maxim, la Survivor 2022, iar unii dintre concurenți pare că au clacat de la primele probe. Cătălin Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă, considerând că stilul luptătorului de a o încuraja este unul brutal. Nu doar Otilia a fost de aceeași părere pentru că și alți concurenți s-au plâns de stilul agresiv al lui Zmărăndescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Zmărăndescu a intrat deja în dizgrațiilor unora dintre concurenții de la Survivor 2022, considerat agresiv în limbaj. Luptătorul țipă la ei și critică mai tot timpul mișcările Faimoșilor, iar unii dintre ei clachează. La fel s-a întâmplat și cu Otilia Bilionera.

Cătălin Zmărăndescu a început să țipe la Otilia Bilionera chiar înainte să ajungă în teren. Luptătorul încerca să o facă să plece încrezătoare în noua provocare, dar mai tare a demoralizat-o.


Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă, la Survivor

„Nu mai sta cu fața aia! Trezește-te! Nu mai sta așa!! Poți! Te-am văzut la ‘Ferma și știu că tu poți. Nu te mai gândi la nimic altceva, a țipat Zmărăndescu la celebra cântăreață.

Otilia Bilionera s-a emoționat extrem de tare și a început imediat să plângă. Vedeta a fost luată în brațe de Andreea Tonciu imediat după ce a izbucnit în lacrimi. „De ce țipi? Nu-mi place să țipi! Am emoții’, a replicat Otilia.


Otilia Bilionera și Cătălin Zmărăndescu au fost împreună și în aceeași ediție Ferma și acolo păreau că se înțeleg bine.

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan despre declarațiile de dragoste făcute de Dani Mocanu:„E de felicitat

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Zmărăndescu a atras și ura lui Emil Rengle


O parte dintre coechipieri i-au adus acuzații grave, printre care și aceea că și-ar fi înjurat unul dintre colegi. Totul s-a dezlănțuit în momentul în care componenții „Faimoșilor’ au fost puși să își nominalizeze alegerile pentru eliminare.

„Voi sta întotdeauna drept în fața adevărului și a iubirii. Eu o să-l nominalizez pe Cătălin Zmărăndescu și am să-mi motivez această decizie. Pe lângă tot ce s-a discutat azi, pe lângă dezechilibrarea energiei echipei, pe lângă faptul că acoperișul e făcut mai bine în partea domnului… Pe mine m-a deranjat atitudinea lui față de TJ, care a fost una foarte agresivă.


Cred că ego-ul lui Cătălin este o boală. Și orice boală poate fi vindecată. Eu îmi doresc ca această nominalizare să îl trezească pe Cătălin, să devină un om autentic. Să înțeleagă că aici suntem toți antrenori unii pentru alții și nu ne dorim un singur antrenor pentru echipă’, a spus Emil Rengle, în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Zmărăndescu a plecat cu o singură teamă la Survivor

„Cred că cel mai dificil moment ar fi să țin echipa strâns unită și închegată, cam asta este, pentru că eu cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Eu, pur și simplu, nu am niciun fel de temeri. Pe ei, îi simt un pic așa… și mi-aș dori din tot sufletul să pot să îi țin uniți.


N-am frici. În afară de Dumnezeu, nu mi-e frică de nimic. Poate… Cred că despărțirea de cei mici, de Vladimir și de Matilda, pentru că de când s-au născut n-am plecat de lângă ei. Ba nu. Am plecat vreo două luni de lângă Matilda când am fost la Ferma (n.r. o altă emisiune), dar de lângă Vladimir, nu. Sper să fie ok, să mă împac cu gândul că ei sunt acasă și eu sunt acolo.


Nu o să îmi lipsească absolut nimic, pentru că de când mă știu am fost așa mai haiduc, mai… mie mi-a plăcut dintotdeauna aventura. Așa că nu cred că o să îmi lipsească ceva’, declara fostul bodyguard al lui Gigi Becali înainte să plece la Survivor.