Zmărăndescu este apărat de soție, după ce a atacat două Războinice: "E junglă, trebuie să supraviețuim"

.

Cătălin Zmărăndescu este apărat de soție după ce a fost unul dintre protagoniștii celui mai mare scandal de la Survivor, de până acum. Luiza consideră că Faimosul nu a greșit cu nimic, ci doar s-a apărat pentru că Războinicele au fost cele care l-au provocat și nu invers. Totodată, soția lui Zmărăndescu reamintește că acolo este o junglă și lumea se bate pentru titlul de Survivor 2022.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Zmărăndescu a primit și o pedeapsă pentru comportamentul agresiv de aseară, dar și Războinicele Alexandra Duli și Ana Dobrovie. Pedeapsa anunțată de Daniel Pavel este aceea că următoarea recompensă câstigată de tribul lor nu va fi și pentru ei. Luiza, soția Faimosului, spune că este mândră de Zmără și nu consideră că a greșit atât de mult.

„Cu mândrie vă spun că Zmără s-a abținut, el este provocat de 2 săptămâni. Mai ales când au adus copiii în discuție, orice bărbat ar fi făcut la fel. Nu a jucat corect? Ce vă arată videourile de acolo? Cum vreți să se apere un luptător? Nu mi se pare că a făcut nimic greșit.


În primul rând, când ești atacat de 2 domnișoare, trebuie să iei atitudine. Nu a lovit pe nimeni, eu nu am văzut nicio lovitură. De unde s-a ajuns la lovituri? Suntem la Survivor, nu la Fashion Week. E junglă, oamenilor, trebuie să supraviețuim. Sunt curioasă cum ai fi reacționat tu acolo (n.r. Cristi Mitrea).

Zmărăndescu este apărat de soție, după ce a atacat două Războinice

Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună. Mi se pare că este provocat și de Radu Itu, despre ce vorbim? Este o strategie. Mi se pare că e cel mai puternic de acolo și vor să îl elimine. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. O să fie chibzuit. Când greșește, știe ce are de făcut.


Citește și: Mădălin Ionescu a fost în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron:„Plămânii au fost afectați. Încă nu sunt refăcut

Citește și: Modelul Ștefania Ivănescu a născut. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:Important este cum ne înțelegem


O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect (n.r. aluzie la Laura Giurcanu). Asta spune multe despre ceea ce s-a întâmplat aseară.

A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade? Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider. Dacă nu aduci puncte, e logic (n.r. să nu mănânce), trebuie să tragă. Dacă nu ai cu cine să faci echipă? Ai dus-o prea departe cu manipularea fizică’, a spus Luiza în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.


Ce spune Cristi Mitrea despre comportamentul lui Zmărăndescu la Survivor

În platoul emisiunii La Măruță s-a aflat și luptătorul MMA Cristi Mitrea, care a comentat reacția lui Zmărăndescu și a contrazis-o pe Luiza:

„Este un joc psihologic, nu de anduranță. Nu sunt de acord cu „așa trebuie să se apere un luptător, un sportiv’. Noi trebuie să fim de 4 ori mai cumpătați. Când semnezi și te duci acolo, trebuie să te gândești.(…) El trebuia să fie pregătit pentru asta și să nu reacționeze violent.


Factorii de stres nu sunt acasă, lângă dumneavoastră. Nu trebuie să se aștepte la ei. Dar în junglă e altceva. Logic e să faci echipă cu ai tăi și să îi mănânci pe ceilalți, apoi pe ai tăi. Este o greșeală enormă că au sărit unul la celălalt în aceeași echipă.'


Xonia i-a luat apărarea lui Zmărăndescu

Despre acest scandal și-a dat cu părerea și Xonia, prezentă în platou, care a ținut să precizeze că cunoaște îndeaproape familia lui Cătălin Zmărăndescu.

„Mi-a făcut mare plăcere să îl cunosc pe Cătălin, nu consider că încearcă să se impună. El este un bărbat, un lider care se impune cu modul în care e. Faimoșii e o echipă din oameni diverși, dar nu toți știu cum să joace ca o echipă.

El este extraordinar, știe să fie mentor și să joace în echipă. Noi am cerut ca el să ne dea mai multe sfaturi, să ne îndrume mai mult pentru că avem nevoie de sfaturi.


Războinicii mi-au arătat că nu au cei 7 ani de acasă. Ne-au înjurat și ne-au arătat semne obscene. Mi se pare normal ca, dacă cineva vorbește urât sau se comportă urât cu tine, ca persoana cealaltă să nu reacționeze. E normal să fim competitivi, dar în limita bunului simț’, a spus Xonia.