Zenaida-Maria, fetița Adelinei Pestrițu, a făcut primii pași, iar mama ei a filmat momentul!

.

Zenaida-Maria, fetița Adelinei Pestrițu, a împlinit 1 an pe 3 august și recent a făcut primii pași, moment imortalizat de mămica ei pe cameră și împărtășit apoi cu fanii.

Ieri, Adelina Pestrițu și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu un filmuleț pe cât de impresionant, pe atât de înduioșător – micuța Zenaida-Maria, fetița ei, a făcut primii pași fără ajutor, iar mămica ei este foarte mândră de ea.


„Nu am trăit niciodată sentimente așa de puternice'

Acum un an, Adelina rememora sentimentele trăite atunci când și-a adus fetița pe lume: „Eram incredibil de emoționată din cauza operației, tremuram și puneam o mie de întrebări pe secundă. Din momentul în care am intrat în sala de operație, am știut că, după primele 10 minute, viața mea va avea alt sens și voi deveni o altă persoană, gata oricând să lupte cu toate forțele pentru puiul ei. Așa a și fost.

Retrăiesc clipa în care o țineam strâns de mână pe doamna doctor anestezist și am auzit-o pe doctorul Ioana Drăgan: <>, după care am auzit-o pe Zenaida cum mă strigă printr-un plânset care, instant a devenit cel mai frumos sunet auzit vreodată. M-am uitat în sus și am văzut cea mai frumoasă și valoroasă imagine, Zenaida-Maria. Nu am trăit niciodată sentimente așa de puternice. Nici nu mi-am imaginat că pot să fie simțite.’


Și iată că Zenaida Maria a împlinit deja 1 an și merge singurică, iar mâine-poimâine va apela la dressingul fabulos al mamei sale, pentru că este deja o adevărată fashionistă!