Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Florin Cîțu: „Are întregul meu sprijin!”

.

Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și astăzi, după mai bine de o lună de la începerea atacurilor armate. În acest context, Volodimir Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României. Florin Cîțu, președintele Senatului, a făcut o postare pe Twitter în care a anunțat când va avea loc intervenția acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Volodimir Zelenski a comunicat foarte mult în ultima perioadă cu oamenii politici de la noi din țară. Zilele trecute, Klaus Iohannis anunța că a purtat o discuție telefonică cu liderul ucrainean. Acum, Florin Cîțu a anunțat pe Twitter că președintele din Ucraina va avea o intervenție în Parlamentul României.

Șeful Senatului a menționat în postarea de pe rețelele de socializare că va face toate demersurile pentru ca Zelenski să poată apărea săptămâna viitoare în fața politicienilor români.


Citește și: Zelenski doreşte încheierea unui acord pentru protejarea limbii române în Ucraina:’Românii sunt a doua minoritate’

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț despre acordul de pace cu Rusia:„Avem o nouă rundă de negocieri. Cerem obligatoriu…

Citește și: Marius Elisei a avut alopecie, boala de care suferă soția lui Will Smith. Oana Roman:„Lupta a fost foarte grea

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani:’O să combat o prostie și o inepție’


Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României!

Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Volodimir Zelenski și-a arătat în nenumărate rânduri admirația față de România, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Acesta a apreciat faptul că oamenii de la noi din țară au fost solidari și primitori cu refugiații ucraineni. Acum, Florin Cîțu a anunțat pe Twitter că liderul țării afectate va susține un discurs chiar în Parlamentul României.


Mai mult decât atât, președintele Senatului a declarat că a discutat inclusiv cu premierul Ucrainei, Denys Symyhal. Florin Cîțu este cel care se ocupă de toate demersurile specifice intervenției liderului ucrainean.

„Discuţie importantă cu premierul din Ucraina, Denys Shmyhal: Preşedintele Volodimir Zelensky va ţine un discurs în Parlamentul României. În calitate de preşedinte al Senatului României, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Ucraina are întregul meu sprijin. Mulţumesc, Denys!', este mesajul postat de Florin Cîţu.


Klaus Iohannis a discutat cu liderul Ucrainei

Klaus Iohannis a discutat zilele trecute cu Volodimir Zelenski, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Președintele României a ținut să îl asigure pe liderul ucrainean că refugiații ucraineni sunt în grija statului nostru.


„Am discutat cu președintele Zelenski despre situația critică din Ucraina. România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră. Peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanțe și mașini de pompieri din România și alte state membre ale UE au sosit în Ucraina prin intermediul hub-ului umanitar din Suceava, a scris Iohannis pe Twitter.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă VIVA!, Instagram