Zelenski susține că și-a pierdut interesul față de NATO: „Ucraina nu este o țară care cerșește în genunchi”

.

Zelenski susține că și-a pierdut interesul față de NATO. Războiul dintre Rusia și Ucraina ar putea lua sfârșit dacă conducătorii țării afectate ar respecta anumite reguli impuse de Vladimir Putin. Printre acestea se numără și renunțarea Ucrainei la aderarea în NATO. Volodimir Zelenski a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre aceste condiții, susținând că și-a pierdut interesul față de Alianța Atlanticului de Nord.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Războil dintre Rusia și Ucraina ar putea lua sfârșit! Țara condusă de Vladimir Putin a impus o serie de condiții, care odată respectate, ar putea opri atacurile militare. Președintele rus cere Ucrainei să înceteze acțiunile militare, să-și schimbe constituția pentru a asigura că nu va adera la Alianța NATO, să recunoască Crimeea ca teritoriu rus și republicile separatiste Donețk și Lugansk ca state independente.

În acest context, Volodimir Zelenski a oferit un interviu pentru ABC News, unde a vorbit despre aderarea Ucrainei la NATO. Iată ce a declarat!


Citește și: Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Putin:’M-a cam băgat în sperieți’

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin:’Într-o cabană privată și foarte sigură…’

Citește și: Audio. Protestatară din Moscova, bătută în secția de poliție:’O să te omor și gata. Vom fi răsplătiți…’

Citește și: Cine e premierul propus de Rusia în Ucraina.A sărit la bătaie la un parlamentar care i-a reproșat că merge prea des la Moscova


Zelenski susține că și-a pierdut interesul față de NATO

După ce Rusia a impus o serie de condiții pentru oprirea atacurilor militare, Volodimir Zelenski a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre aderarea Ucrainei la NATO. Se pare că președintele și-a pierdut interesul în momentul în care a simțit că alianța nu este pregătită să primească țara sa.

„Mi-am pierdut interesul față de NATO în urmă cu ceva vreme, după ce ne-am dat seama că NATO nu este pregătită să accepte Ucraina. Alianței îi este frică de lucruri controversate și de confruntarea cu Rusia. Nu am vrut niciodată să fim o țară care cerșește în genunchi pentru ceva. Nu vreau să fiu acest președinte‘, a spus el pentru ABC News.


Acesta a mai punctat și faptul că președintele Americii, Joe Biden, poate face multe lucruri pentru Ucraina. Zelesnki speră ca acesta să țină cont de problemele care există în acest moment în Ucraina.

„Sunt sigur că președintele poate face mai multe și vreau să cred că este capabil să facă asta’, a spus el despre Joe Biden.

Președintele Ucrainei a insistat pe nevoia unei zone de excludere aeriană – „no-fly zone’ – pe care însă SUA și NATO au refuzat-o din cauza îngrijorării unei escaladări a conflictului, ceea ce ar atrage SUA într-un război direct cu Rusia.


Președintele Ucrainei, mesaj pentru americani

Zelenski a închis interviul cu un mesaj pentru americani. Acesta le cere să îi fie alături în această perioadă dificilă cu care țara sa se confruntă. Ba mai mult, el a subliniat că vrea fapte, nu vorbe.


„Vreau doar ca voi să înțelegeți ce înseamnă pentru noi libertatea. Mereu poporul american a vorbit despre libertate și știe ce este. Iar acum, când vă uitați la Ucraina, cred că puteți vedea ce înseamnă pentru noi libertatea. Noi nu suntem departe de voi. De aceea, americanilor, dacă vedeți cum luptăm împotriva tuturor inamicilor pentru libertatea noastră, sprijiniți-ne! Și nu doar cu cuvinte, ci cu fapte concrete, cu pași direcți. Faceți-o! Și cred că vom învinge împreună, cu toată lumea!’, a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram