Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat: "Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse..."

.

Zannidache de la Survior a avut o viață de coșmar, în care s-a confruntat nu doar cu lipsuri materiale și condiții grele de trai, dar mai ales cu lipsa unui umăr pe care să plângă. Faimosul a crescut la orfelinat, unde, spune el, avea parte de bătăi și pedepse, fără a cunoaște vreodată ce înseamnă afecțiunea și empatia cuiva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ciuda experienței grele de viață, Zannidache a reușit să ajungă un adult echilibrat, puternic, pregătit pentru orice luptă și provocare i-ar oferi viața. La Survivor, Faimosul este unul dintre cei mai puternici concurenți, dar cu toate astea, dă dovadă mereu de calm și sinceritate în discuțiile cu ceilalți concurenți.


Cand am iesit (n.r. din orfelinat) am simtit ca e cea mai frumoasa zi din viata mea. Am simtit ca am scapat, am evadat. Le-am dat motive sa ma dea afara, pentru ca eram tot timpul revoltat. Puneam mult pret pe libertate, era mai importanta decat mancarea si un loc de dormit. Era ca o puscarie, bataie, pedepse incontinuu, nimeni nu vorbea cu noi.


Am gasit un camin de nefamilisti cu chirie, era 100 de lei. Era un camin pentru sobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am inteles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viata, ce doresc sa fac„, marturisea Zannidache inainte de a pleca la Survivor.

Citește și:

Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica Dominicană

Câți bani încasează concurenții de la Survivor. Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc


Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze: „Am luat o bacterie, nu am rezistat'

„Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații’

Încă de la primele probe de la Survivor România, Zannidache a demonstrat că este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimosilor, plasându-se pe primele locuri în clasamentele neoficiale în ceea ce privește punctele aduse echipei sale.


„Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să rad de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat pe tâmplă „Understand Why' pentru că, cu cât înțelegi mai mult ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici', spunea Faimosul, potrivit Kanal D.

Zannidache recunoaștea, înainte de a pleca in Republica Dominicană, că nu s-a pregătit pentru competiția Survivor, pentru că filosofia să de viață este aceea că „să nu fii străin față de ține, să știi ce poți', trebuie doar să fii deschis, nu trebuie pregătire pentru nimic.


Zannidache a fost și la Chefi la cuțite

În prima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite’, Zanidache Edmond, cunoscut de prieteni și ca Zanni, a impresionat cu povestea lui.

Susținut de o gașcă impresionantă și mai ales de celebrul Alex Velea, Zanni a reușit să facă spectacol la „Chefi la cuțite’ cu rețeta sa de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost impresionați de gustul fin și de modul în care a fost realizat preparatul.


„Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător „, spunea Zanni atunci.