Zanni, detalii neașteptate din culisele Survivor: "Moroșanu se simte în plus de când a plecat Andreea Antonescu"

.

Cătălin Moroșanu nu-și mai găsește locul la Survivor și Războinicul Zanni a dezvăluit de ce Faimosul se simte atât de pierdut în Dominicană, în ultima vreme. Potrivit acestuia, starea lui Moroșanu este legată de eliminarea Andreei Antonescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După consiliul anterior de eliminare, cel în care Andreea Antonescu a părăsit competiția ‘Survivor România’, în urma deciziei publicului, Zannidache declara că cel care este afectat profund de plecarea Andreei Antonescu este chiar Cătălin Moroșanu. Potrivit lui Zanni, din echipa adversă, luptătorul nu-și mai găsește locul în concurs.


Și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei. Moro, de când a plecat Andreea, a început să se simtă în plus’, afirmă Zannidache. 

În ediția din această seară se va disputa primul mini game din acest sezon, o proba care le va testa Faimosilor și Războinicilor, atât viteza de reacție, cât și îndemânarea și forța. Rămâne de văzut dacă Moroșanu își revine din starea care l-a cuprins și va reuși să obțină puncte pentru echipa lui.


La un moment dat, când a intrat Andreea în competiție, Moroșanu a recunoscut că în tinerețe era îndrăgostit de ea.

„Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Când eram mic spuneam ‘mamă, ce bunăciune! Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile’, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citește și: Antonia, „mamă’ pentru Zanni, la Survivor. Ce mesaj emoționant i-a transmis:’Ai o familie acasă’


Citește și: Câți bani câștigă Zanni de la Survivor, din Youtube.Nici nu visa la această sumă

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:„M-a convins cu foarte multe lucruri

Moroșanu îi dădea emoții lui Alin Sălăjean de la Survivor

Alin Sălăjean a fost nevoit să se retragă de la „Survivor România’, din cauza unor probleme medicale. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și a fost considerat unul dintre cei mai puternici din concurs. La scurt timp după ce a ajuns acasă, Alin a făcut pe contul de Instagram o dezvăluire despre Cătălin Moroșanu:


„Sincer și direct – întotdeauna. În momentul în care mi-am terminat discursul în consiliu, referitor la Cătălin Moroșanu, mă uitam unde este o ușă deschisă să pot fugi în cazul în care se ridică și vine spre mine. Întreb?! Cui nu îi este frică de Moartea din Carpați?! PS: Securea războiului dintre noi a fost îngropată’.


Andreea Antonescu, atac după eliminarea de la Survivor

După ce a fost eliminată de la Survivor, Andreea Antonescu a vorbit despre parcursul ei în competiție, dar a și lansat un atac neașteptat.

„Aș vrea să cred că dușmanii erau Războinicii’, a spus artista, spunând că lucrurile nu au stat chiar așa.

„Recunosc, sunt prietenă cu Elena, dar nu am mers acolo cu ideea să fac o coaliție cu Elena. Am văzut că era căzută psihic. Am văzut multe episoade care nu au fost la locul lor. M-am dus oarecum gândindu-mă că poate există o cale de mijloc. Am acordat șanse și taberei care se vede cu ochiul liber, băieților’, a dezvăluit Andreea Antonescu în emisiunea Ștafeta mixtă.