Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă: „M-a enervat”. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

.

Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă. Pe 11 august, a avut loc debutul celui de-al cincilea sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. În cadrul proiectului TV, s-au alăturat 18 vedete și sportivi, între care se numără și Paula Chirilă și Zanni. În ediția trecută, artistul i-a adresat prezentatoarei câteva replici acide, moment în care Iulia Albu a intervenit pentru a aplana conflictul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă. În ediția de astăzi a emisiunii, Zanni și Paula Chirilă sunt adversari pentru a câștiga premiul emisiunii. După o săritură de la 3 metri, artistul a făcut câteva declarații despre prezentatoare, de pe marginea bazinului. Acesta a susținut că este „enervat’ de colega sa, susținând că aceasta ar fi vinovată că antrenamentele nu au început mai repede. În acel moment, Iulia Albu l-a întrerupt pe Zanni și i-a atras atenția că ar trebui să-și respecte colega.


Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă. Nici bine nu a început noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, căci tensiunile își fac deja loc. Iată ce mesaj i-a transmis artistul prezentatoarei!

Citește și: Jorge, atac de panică la antrenamentele Splash! Vedete la apă. Medicii au intervenit de urgență: „Nu mai puteam să respir și…’


Citește și: Schimbări neașteptate în noile ediții Splash! Vedete la apă. Doi concurenți vor reveni în concurs:„Merită a doua șansă’

Citește și: Horoscopul lunii septembrie 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Jador se mută în casă nouă. Cum arată locuința și cu cine va sta, de acum, cu artistul:„Să îmi spele șosetele’

Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă

După săritura de la 3 metri, Zanni i-a adresat câteva replici acide colegei sale, Paula Chirilă. Acesta a susținut că, din cauza prezentatoarei, nu ar fi putut începe mai repede antrenamentele la bazin. În același timp, în momentul în care adversara lui a încercat să-și expună punctul de vedere, acesta a întrerupt-o, spunând-i că îl „plictisește’.


„M-a enervat și Paula. O respect, are o vârstă, dar m-a enervat că și la antrenamente în loc să începem mai repede ea stătea și se fofilea. Paula, ne plictisești!‘, a spus Zanni, potrivit spynews.ro.

În același timp, Cătălin, antrenorul lui Zanni, a susținut că artistul a fost unul dintre cei mai serioși concurenți pe care i-a pregătit.

Iulia Albu l-a pus la punct pe Zannidache

După declarațiile lui Zanni, Iulia Albu a intervenit, spunându-i acestuia să-și respecte colega nu pentru că „are o vârstă’, după cum s-a exprimat artistul, ci pentru că așa ar trebui să se comporte cu toți ceilalți participanți la emisiune.


 „Pe Paula nu ar trebui să o respecți că are o vârstă, ar trebui să o respecți PUNCT! Așa cum ar trebui să respecți pe toată lumea. Săritura a fost bună, vom vedea’, i-a zis Iulia Albu lui Zanni la Splash! Vedete la apă.


Ce mesaj i-a transmis Alex Velea lui Zanni, înainte de săritură

Înainte de săritura în bazin, Alex Velea a ținut să-i transmită un mesaj lui Zanni pentru a-l încuraja. Anterior, se specula că relațiile dintre cei doi ar fi fost tensionate.

„Te pupă, Zanni’! Îți urmă multă baftă în seara asta. Să rămâi în continuare la fel de spectaculos. Ia-le și premiul ăsta și fă-ne mândri de tine!’, i-a transmis Alex Velea alături de cei doi băieți ai săi cu Antonia, Dominic și Akim.

Sursa foto: Facebook