Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor: "Aș colinda-o!"

.

Când toată lumea credea că are sau că va avea cât de curând o relație cu Ana Porgras de la Survivor, Zanni aruncă bomba: este îndrăgostit de Marilena Cuciurean. De fapt, câștigătorul Survivor 2021 spune că își dorește o relație de prietenie cu beneficii cu Războinica Marilena.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul reality-show-ului de la Kanal D a vorbit la Teo Show despre cele mai picante situații pe care le-a trăit în Republica Dominicană. Zanni a dezvăluit că fata cu care și-ar dori să aibă o relație de prietenie cu beneficii este Războinica Marilena Cuciurean.


Câștigătorul Survivor România a spus că a pus ochii pe Marilena, iar la un moment dat a avut anumite intenții cu Adelina, cu care s-a și pupat în junglă, însă nu a vrut să continue nimic cu ea.


„Mă uitam la posteriorul Marilenei. Mă înecam acolo. Mă uitam la Ana, la Sindy. Eu le întrebam: eu vreau, tu vrei?’, a declarat Zanni, potrivit fanatik.ro.

Trapperul spune că nu și-a luat gândurile de la blondina din echipa Războinicilor: „Aș colinda-o pe Marilena’.

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată: „Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut’

Citește și: Maria Chițu a plâns la Survivor, după ce a fost trădată de Albert:

Citește și: Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani.


Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare: „Sunt terorizată, mi-e frică’

Și Elena Marin i-a picat cu tronc lui Zanni

Una dintre fetele căreia Zanni i-a admirat trupul în costum de baie în Dominicană a fost chiar rivala lui, Elena Marin. Băiatul a spus că la un moment dat a pus chiar ambele mâini pe fundul ei. S-a întâmplat ajutând-o să scape de nămolul de pe posterior în urma unei probe.


Zanni a mărturisit că i-a spus Elenei la un moment dat că îi stătea mai bine după ce s-a îngrășat puțin.

Zanni a mai spus că prima fată căreia i-a făcut avansuri a fost Roxana Ghiță. Roșcata părea dispusă să aibă ceva cu el. Tânărul a spus că și-a luat gândul de la ea în momentul în care a văzut că tatona terenul și cu alți băieți.


Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor 2021

Tânăra în vârstă de 25 de ani este din Vatra Dornei. Are propria ei sală de sport și este instructor de fitness. În această calitate, Războinica de la Survivor, sezonul 2 mizează pe disciplină pentru a obține rezultatele dorite.

Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021 este multiplă campioană la sanie bob. Acest sport îl practică de șase ani.