Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor: "Ești o cotoroanță". Cum a intervenit Moroșanu în scandal

.

Scandalul continuă la Survivor, între cele două tabere formate în echipa Faimoșilor. Acum, Zanni a întrecut orice limită și a jignit-o pe Elena Marin într-un mod care l-a scos din minți până și pe Cătălin Moroșanu. Ce replici a îndurat dansatoarea Andreei Bălan?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Faimoși a depățit orice limită. În emisiunea de la Kanal D, telespectatorii au putut urmări modul în care Zanni a continuat să o distrugă psihic pe colega sa de echipă. Atunci când Moroșanu i-a sărit în apărare Elenei, Zannidache i-a făcut praf pe amândoi.


Acum a subliniat cum vorbește Zannidache și el pe la spate vine și spune: «Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească». Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?’, a declarat Zanni.


Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor

Luptătorul și-a ieșit din minți, când a văzut că Zanni l-a țintit și pe el cu replicile dure, așa că a răbufnit dur. L-a acuzat pe colegul său de echipă că nu are dreptul să critice pe cineva, deoarece a devenit cunoscut publicului doar pentru că a fost ajutat de Alex Velea.

Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name’, a declarat Cătălin Moroșanu.


Citește și: Cătălin Moroșanu, declarații dure la adresa lui Culiță Sterp de la Survivor:'La fel de trădător'

Citește și: Tensiuni uriașe la Survivor între Zanni și Jador:'Abia aștept să mă prinzi la cotitură'

Citește și: Drama neștiută a lui Zanni de la Survivor:'Era ca o pușcărie. Bătaie, pedepse încontinuu!'

Moroșanu, dispus să îl voteze pe Zanni pentru eliminare

Luptătorul s-a înfuriat atât de mult din cauza lui Zanni, încât este dispus să îl și voteze, doar ca să scape de el, în tabăra din Republica Dominicană.


Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță. Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei.

Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile. Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum’, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul ediției trecute de la Survivor România’.


Elena Marin, din nou în lacrimi la Survivor

Elena Marin a izbucnit în lacrimi, după ce a auzit vorbele lui Zanni, la ceremonia din jurul focului. Faimosul a profitat de moment și a continuat să o jignească într-un mod urât pe colega lui de echipă.


Mă lupt cu oricine de aici până la disperare, nu există să mă opresc vreodată, fiecare are dreptatea lui, eu am dreptatea mea. Nu există ca ei să aibă dreptate pentru mine. Eu știu clar, nu îmi place de Elena. Da deloc, o văd cea mai falsă, nu i-am zis-o niciodată.

Am vorbit cu Elena între patru ochi și i-am spus cum văd situația că mi-a spus: «Zanni, uite mă marginalizează toată lumea» , i-am spus cum cred eu, mie nu-mi place de ea, e falsă rău. Până a îndrăzit să mă întrebe pe mine dacă i-am furat mâncarea… am simțit nevoia să o jignesc și eu’, a declarat Zannidache la ceremonia din jurul focului.