Zanni a plâns în hohote după ce Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor: „Îl iubesc”

 Lăstun Ana Maria
.

Cosmin Stanciu a fost eliminat de la Survivor, asta după ce a suferit o accidentare gravă, iar medicii nu i-au permis să revină în competiție. Cel mai afectat de plecarea fostului campion a fost Zanni, care a plâns în hohote- la fel ca la eliminarea Anei Porgras. Cosmin nu s-a putut abține și a transmis câteva cuvinte emoționante despre Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cosmin Stanciu a dezvoltat mari probleme de sănătate la Survivor și din cauza faptului că medicii nu i-au permis să revină pe traseu, acesta a fost eliminat. Dan Pavel a convocat consiliul de urgență și în cadrul acestuia a anunțat tristele vești despre fostul campion. Zanni este concurentul de la Survivor care a suferit cel mai mult când a aflat că bunul său prieten va pleca din competiție. Tânărul și Cosmin Stanciu au reușit să creeze o legătură strânsă și au dezvoltat o prietenie frumoasă.

Citește și: Cum se simte Cosmin Stanciu, după accidentarea gravă la Survivor. Decizia medicilor

Citește și: Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe'

Citește și: Cosmin Stanciu de la Survivor, declarații în premieră despre pierderea părinților: „Nu mai aveam motivație”/ INTERVIU

Citește și: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor. Laura l-a pus să îi promită ceva înainte de emisiune

Cosmin Stanciu a ținut să îi adreseze câteva cuvinte lui Zanni, despre care a spus că este ca fratele lui mai mic. Se pare că fostul campion își dorește ca prietenia lor să treacă de granițele Republicii Dominicane și să reziste chiar și în urma competiției de la Kanal D. De altfel, se pare că experiența Survivor a fost mai frumoasă pentru Cosmin Stanciu, datorită apropierii de Zanni.

cosmin-stanciu-accidentare-grava-la-survivor-1-1cosmin-stanciu-accidentare-grava-la-survivor-1-1

Cosmin Stanciu, cuvinte de laudă pentru Zanni

„Dacă Zannidache ar fi ieșit mai repede din competiția asta. Nu plânge, Cosmine! Zannidache mi-a făcut șederea aici mai ușoară. Dacă el ieșea mai repede din competiție, pentru mine nu ar fi fost Survivor așa ușor.

E omul cu care am vorbit despre orice, e omul cu care am împărțit orice, am avut grijă unul de celălalt. A învățat să mă cunoască fără să spună prea multe. Când mă vedea că sunt gândit la oamenii de acasă nu încerca să mă streseze.

Mă întreba dacă sunt bine și știa exact despre ce e vorba. Este omul care de fiecare data când nu era sigur de ce a spus și mă întreba dacă a fost bine ce a spus.

Am fost unul în mintea celuilalt de la început.Gândim la fel, faptul că ne exprimăm diferit, dar eu îl văd pe Zanni ce o să fie în viitor. Știu ce își dorește să facă și știu că are cel mai mare suflet din show-ul ăsta. Cred că știu totul despre el. Zanni este fratele meu, un prieten adevărat. E fratele meu mai mic și îl iubesc pentru cum este.', a dezvăluit Cosmin Stanciu, înainte să plece de la Survivor.

Ce probleme are Faimosul și de ce a plecat de la Survivor

Cosmin Stanciu regretă că parcursul lui la Survivor România s-a încheiat aici, după jumătate de an, și consideră că show-ul de la Kanal D va reprezenta întotdeauna o provocare pe care nu a reușit să o încheie. Fostul Campion a mărturisit că are probleme grave la unul dintre plămâni și că în Republica Dominicană i-ar fi fost greu spre imposibil să se recupereze.

„ La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă. Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plâmân este afectat și din cazua asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici la Survivor totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru.Astea sunt consecințele.

Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi. O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe.', a mai adăugat Cosmin Stanciu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton