Xonia a scăpat de fața umflată și este de nerecunoscut! S-a spus că operațiile estetice au desfigurat-o, dar adevărul este altul!

 Dumba Gabriela
.

Timp de patru luni, Xonia nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Prima fotografie publicată însă, pe Facebook, după o pauză atât de lungă, i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Cântăreața arată complet diferit față de cum o știau cei care îi ascultă muzica.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anul trecut a fost unul extrem de dificil pentru Xonia. Astista a avut de suferit de pe urma unei afecțiuni misterioase, care îi umflase foarte mult fața și toată lumea a avut atunci impresia că operațiile estetice au desfigurat-o. Xonia a infimat toate aceste acuzații și a explicat în numeroase interveții publice că a făcut multe investigații medicale, însă nu a aflat ce boală are.

Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțîn mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă', spunea Xonia anul trecut.

Între timp, pare să fi aflat ce boală are pentru că a descoperit și antidotul. După o lungă perioadă în care a lipsit de pe rețelele de socializare, Xonia a postat o serie de fotografii și clipuri, care lasă să se vadă că nu mai are fața umflată, însă nici nu mai arată așa cum o știau fanii înainte de această problemă.

118764275_1236053983401865_8957447416129436456_n118764275_1236053983401865_8957447416129436456_n

Pe românește, este greu să-ți dai seama că fata din poze este Xonia, chiar dacă ar avea buletinul în mână. Locul din care comunică acum cu fanii ei este Los Angeles, conform informațiilor postate de ea pe Facebook și Instagram.

În urmă cu o lună, Xonia a postat, pe Instagram, un cover după piesa „Maria, Maria” a lui Santana, în care, de asemenea, se poate observa cât este de schimbată fizic.

„Mă bucur să văd că nu mai ai probleme cu fața!”, au reacționat imediat fanii săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton