X FACTOR iese din grila Antena 1? Zvonurile au apărut încă de acum patru luni, iar Brenciu a semnat deja cu Pro TV

 Dumba Gabriela
.

X FACTOR înseamnă şapte ani, opt sezoane, nouă jurați și un punct final. Zvonul că show-ul muzical de la Antena 1 dispare de pe sticlă a apărut încă de acum patru luni, iar astăzi, Pro TV anunţă că Horia Brenciu, unul dintre juraţii de seamă de la X FACTOR va fi în juriul emisiunii concurente, VOCEA ROMÂNIEI.

X FACTORX FACTOR

Potrivit paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența X-Factor şi show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an, chiar dacă postul tv susține că are, încă, un contract.

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului.”, era poziţia Antena 1, în luna februarie a acestui an.

Însă, Pro TV anunţă astăzi că Horia Brenciu a semnat deja cu Vocea României, unde va fi jurat în sezonul 9 al show-ului.

Delia, cel mai longeviv jurat X FACTOR

În septembrie 2014, cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV a schimbat ziua primei ediții a show-ului Vocea României. În loc să înceapă vineri, 19 septembrie, show-ul muzical a debutat marți, 16 septembrie.   Debutul la bătaie directă a fost în plan și în 2015. X Factor și Vocea erau programate vineri, 18 septembrie. Antena 1 s-a „răzgândit' însă cu doar câteva zile înainte de debutul anunţat: a pus emisiunea cu o zi mai devreme, joia, pe 17 septembrie.

2016 a fost primul din ultimii trei ani când show-urile au început chiar în aceeași zi, pe 8 septembrie.

Juriul X FACTOR s-a schimbat de patru ori până acum, Delia fiind cel mai longeviv jurat, mai exact șapte sezoane din opt.

Show-ul a avut două perechi de prezentatori: Răzvan și Dani – șapte sezoane; Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin – un sezon şi a avut nouă jurați: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carlas Dreams.

Schimbările răsunătoare de la X FACTOR

Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011, mai exact pe 17 septembrie, într-o sâmbătă. Juriul era format din Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar.

Al doilea sezon a venit și cu prima schimbare de juriu. Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar erau înlocuiți cu Dan Bitman, Delia și Cheloo. Acești au fost jurați X Factor timp de două sezoane, doi și trei, potrivit paginademedia.ro.

Anul 2014 – Următoarea schimbare de juriu s-a produs înainte de startul celui de al patrulea sezon. Ștefan Bănică și Horia Brenciu au părăsit Pro TV pentru a se alătura Antenei 1, devenind jurați la X Factor alături de Delia.

Dan Bittman a ieșit de pe post. Iar Cheloo se pregătea oricum de o „pauză' după scandalul creat de remarcile homofobe făcute în cadrul show-ului.

Anul 2014 a fost și primul în care X Factor a concurat direct cu Vocea României. Vocea s-a „auzit' mai tare.

Anul 2016. Ultima modificare din juriul X Factor s-a produs în sezonul șase, când solistul trupei Carlas Dreams s-a alăturat celorlalți trei: Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Delia.

În sezonul șapte nu s-au produs schimbări notabile, dar a fost ultimul cu Răzvan și Dani în postura de prezentatori.

În ultimul sezon, opt, Antena 1 a făcut o schimbare drastică: Răzvan și Dani au fost înlocuiți după șapte sezoane de către Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton