WRS, înainte de marea finală Eurovision 2022: "Sora și mama sunt cu mine aici. Sper la un loc cât mai sus" / INTERVIU EXCLUSIV

.

Andrei Ionuț Ursu, cunoscut sub numele de scenă WRS, a reușit să califice România în finala concursului Eurovision, competiție internațională care se va desfășura sâmbătă în Italia. În exclusivitate pentru VIVA!, artistul ne-a povestit cum se pregătește pentru cel mai important moment al concursului și dacă are de gând să schimbe ceva la actul artistic sau la modul în care se va prezenta alături de dansatori pe scena de la Torino.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Felicitări pentru calificarea în finală! Cum ai resimțit seara de joi? Ce trăiri ai avut pe scenă? Dar când așteptai rezultatul voturilor?

Mulțumesc frumos! A fost o zi plină de emotii, dar am reușit sa le stăpânesc când am ajuns pe scena. Cu o seara înainte, am avut show-ul pentru juriu și atunci mi am dat seama de impactul pe care îl va avea momentul nostru. Asa ca as putea spune ca eram pregătit pentru ce-a urmat. Am fost intr o transă continua chiar și după ce am aflat ca România s a calificat in marea finala. Toți din echipa am început sa plângem, deoarece știam câtă munca am depus pentru a ajunge aici.


Pentru finala de sâmbătă, vei schimba ceva la piesă, coregrafie, costume, show-ul de prezentare?

Vom avea câteva surprize pentru voi legate de momentul din seara finalei, rămâne doar sa va uitați.

WRS, înainte de marea finală Eurovision 2022: „Prietenii mă susțin de acasă, din fața televizoarelor'

Cine te va susține din sală? Va veni special pentru finală cineva din familie, poate mama? Iubita îți este deja alături acolo sau te va susține de acasă?

Sora mea este lângă mine în green room și am și celălalt mare susținător in sala, mama mea care a încins atmosfera din peluza în care a stat din seara semifinalei. Ceilalti prieteni mă susțin de acasă, din fața televizoarelor.


Citește și: WRS, primele declarații după ce România s-a calificat în finala Eurovision: „Nu voi dezamăgi'

Citește și: WRS a mers la biserică, înainte de semifinala Eurovision: Am avut un moment de recunoștință’ / Interviu EXCLUSIV cu doar câteva ore înainte de concurs


Citește și: Ce mânâncă Andi Moisescu. A renunțat sau nu la carne? „Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Nadine la muzică și la televiziune: „Este umilitor. Pentru mine succes înseamnă…’/ EXCLUSIV


Acum știind cât de buni sau mai puțin buni sunt ceilalți concurenți, te provoc să ne spui pe ce loc te vezi în finală. Strict părerea ta, ca artist, fără să ținem cont de schimbul de voturi dintre țări. Te vezi învingător?

Din pacate timpul este prea scurt in aceste zile, joi seara am aflat ca ne am calificat și vineri am avut din nou repetiție și show-ul pentru juriu. Vreau sa fim cât mai sus! Pentru finala de la Torino avem doua zile ful de pregătiri. De dimineața pana seara vom sta in arena pentru repetiții.


Ce mai urmează în cariera ta după Eurovision?

Vor urma multe concerte, multe lansări de piese. Abia aștept sa ma întorc in studio, pentru ca acolo simt ca ma reîncărc.