Wow, ce fotografie i-a făcut Teo fiicei sale! "Să-i arăt câtă frumusețe în fiecare zi a vieții mele!"

.

La 15 ani, Maya, fiica lui Teo Trandafir, este o minune de copilă, de care mama ei este cât se poate de mândră. Tocmai de aceea, vedeta a împărtășit cu fanii ei o fotografie de-a fiicei sale, care face cât o mie de cuvinte, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Acum 15 ani, Teo Trandafir devenea, cu emoție, mama unei fetițe superbe, Maya, care acum s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Iată ce mesaj impresionant i-a transmis vedeta fiicei sale pe contul său de socializare!


„Poza asta am făcut-o din dorința de a-i arata Maiei câtă frumusețe văd eu, în fiecare zi a vieții mele. Prietena, profa de coolness și confidenta’, a scris Teo în dreptul fotografiei care o înfățișează pe Maya.

Cum e să fii fiica lui Teo Trandafir

Într-un interviu pentru revista VIVA!, în care Teo ne-a vorbit cu maximă sinceritate despre viața ei, dar și despre rolul de mamă, iată că a răspuns vedeta când a fost întrebată cum percepe Maya faptul că e fiica unei celebrități:


„S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit. Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri.


E ca la mine cu examenul de șofer. Când am dat eu examenul pentru permis, m-au ținut mult mai mult decât pe ceilalți concurenți, pentru că eram doamna Teo și în spatele meu era o mașină de Poliție. M-au dus pe un traseu pe care mergea toată lumea, doar că m-au ținut mult mai mult, tocmai ca să se asigure că doamna Teo nu face porcării'.