Detalii terifiante din scandalul Mia Farrow - Woody Allen, ce durează de 30 de ani: regizorul îşi poza fetele goale după ce le abuza

.

Au trecut aproape 30 de ani de când Mia Farrow i-a adus fostului partener de viață, Woody Allen, mai multe acuzaţii de abuz asupra copiilor. Potrivit acesteia, celebrul regizor își poza fetele goale după ce le abuza. Pe de altă parte, Soon-Yi Previn, actuala soție a lui Allen și fiica adoptivă a Miei Farrow și-a acuzat mama că a supus-o la numeroase abuzuri fizice și psihice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În noul documentar HBO, Allen v. Farrow, actriţa de 76 de ani recunoaşte că îi e frică de modul în care va acţiona Allen după ce povestea lor a devenit publică. „Nu ştiu, mi-e frică. Mi-e frică de el!', spune actriţa în filmul care va avea premiera duminică, 21 februarie.


„O persoană care nu vrea ca adevărul să iasă la suprafaţă e capabilă de orice. Va face totul pentru a se salva de mizeria pe care a făcut-o. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face-o’, spune Farrow în cadrul documentarului, potrivit okmagazine.ro. „Mi-aş dori să nu-l fi cunoscut niciodată. Acesta este marele meu regret din această viaţă, că am adus pe cineva de acest gen în familie’.


Filmul redă mariajul lui Allen cu Farrow, aventura explozivă pe care regizorul a avut-o cu una dintre fiicele lor adoptive, Soon-Yi Previn, cu care s-a căsătorit ulterior, precum şi momentul în care Woody a fost acuzat de pedofilie.

Fiica adoptivă a lui Farrow, Dylan Farrow, l-a acuzat pe Allen că a abuzat-o sexual în copilărie, pe 4 august 1992, când ea avea şapte ani, în casa de la ţară a mamei sale adoptive. Regizorul a negat întreaga poveste și a susţinut că Mia Farrow a antrenat-o pe Dylan pentru a-l acuza de abuz sexual.


„Îmi amintesc că mama ne-a spus, atât mie cât şi fratelui Ronan, că tati a pozat-o goală pe Soon-Yi . Acesta a fost momentul în care m-am gândit: „Oh, nu sunt doar eu', a spus Dylan, conform documentelor.

Cazul a fost atunci în atenţia oficiului pentru protecţia copilului din Yale şi a celui din New York, însă ambele instituţii au concluzionat că Dylan nu a fost molestată sexual. În schimb, autorităţile au spus că Dylan era un copil vulnerabil şi a fost instruită să spună o poveste de mama sa, foarte furioasă din cauza separării de Woody Allen.


De altfel, Moses, frate al lui Dylan, a povestit că a fost martor la momentele în care Mia Farrow încerca să o convingă pe fetiţă că a fost abuzată sexual de tatăl ei, citează Mediafax.

De asemenea, cineastul nu a fost niciodată pus sub acuzaţie.

Citește și:

Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor: „Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?’

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: „Ești o persoană de cea mai joasă speță!’


Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea:„Dragoste dimineața, la amiază și seara

Allen şi Farrow s-au despărţit în 1992

Allen şi Farrow s-au despărţit în 1992, când actriţa a găsit, în apartamentul fiicei sale adoptive, Soon-Yi, fotografii care o înfăţişau pe aceasta goală. După câte se pare, aventura ar fi început în ultimul ei an de liceul, asta conform declaraţiilor date de menajeră şi de portarul clădirii de la acea vreme.

Între timp, Allen s-a căsătorit cu fiica adoptivă a Miei Farrow dintr-un mariaj anterior, Soon-Yi Previn, care pe atunci avea 21 de ani, iar el 55. Au împreună doi copii adoptați.


Originară din Coreea de Sud, Soon-Yi Previn a fost adoptată pe când avea 5 – 7 ani (nu i se cunoaşte vârsta exactă) de Mia Farrow şi soţul ei de atunci, muzicianul André Previn.

Soon-Yi Previn și-a acuzat mama adoptivă de abuzuri


Soon-Yi Previn spunea, acum câțiva ani, că declaraţiile lui Dylan Farrow sunt false. Totodată, Previn a vorbit despre abuzurile la care a supus-o mama sa adoptivă, Mia Farrow.

Subliniind că suferă de dislexie – dificultatea de a scrie, citi şi pronunţa -, aceasta a povestit că actriţa obişnuia să o pălmuiască şi să o bată cu o perie de păr. De asemenea, obişnuia să o ţină atârnată cu picioarele în sus pentru că citise undeva că afluxul de sânge din creier o poate face mai deşteaptă.


Mia Farrow a avut 11 copii, patru biologici şi şapte adoptaţi, iar Dylan şi Moses au fost înfiaţi iniţial de Mia Farrow ca mamă singură. După ce a început relaţia cu Woody Allen, regizorul i-a adoptat şi el pe Dylan şi Moses.