Wilmark cere finanțare la Imperiul Leilor pentru școala lui de dans: "Deja am pus ochii pe un Leu!"

.

Wilmark își încearcă norocul la Imperiul Leilor pentru că are nevoie de finanțare pentru școala lui de dans. Micuțul Will le propune investitorilor prezenți în emisiunea de la Pro TV asocierea într-o platformă digitală de dans și deja a pus ochii pe un posibil partener de afacere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Coregraf și fost jurat în emisiunea Dansez pentru tine, Wilmark a realizat că are nevoie de ajutor pentru a-și duce mai departe visul de a avea o școală de dans și crede că soluția este o finanțare primită de la unul dintre investitorii prezenți la Imperiul Leilor.


În sezonul actual de la Imperiul Leilor este pusă în joc suma record de un milion de euro, pe care cei din juriul o vor oferi celei mai bune afaceri. Wilmark crede că propunerea lui va fi cea câștigătoare. Pandemia i-a dat serios planurile peste cap și este nevoit să găsească alte soluții.


Am avut o discuție cu partenerul meu, noi de știam de multă vreme din Columbia. Am dorit să înființez o platformă de dans internațională, dar la cum sunt condițiile acum vom face altfel. Mi-am dedicat mulți ani dansului latino. (…) Dansez de mai bine de 30 de ani.

Mi-am dedicat viaţa dezvoltării comunităţii latino din România, m-am implicat foarte mult. Propunerea mea va fi cea de 10% din afacere. (…) Deja am pus ochii pe un Leu, ce aș dori să mă sponsorizeze, dar nu vă pot spune mai multe acum. Este vorba și de investiția aceasta uriașă pusă în joc, de un milion de euro. Veți vedea totul diseară’, a povestit Wilmark la Vorbește Lumea.


Citește și: Drama neștiută a Andreei Marin. Vedeta a suferit două sarcini extrauterine înainte de a o avea pe Violeta

Citește și: Mircea Radu, primele declarații despre mama copiilor lui: „Am cerut-o de soție ziua în amiaza mare, lungit pe un prosop, în fața unei mări limpezi’

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți:cum a decurs întâlnirea


Jurat la Dansez pentru tine timp de 13 sezoane

Acum 7 ani, weekendurile românilor erau ocupate cu unul dintre cele mai de succes show-uri ale acelei perioade – Dansez pentru tine – ai căror concurenți țineau românii cu sufletul la gură ediție de ediție. Wilmark Rizzo Hernandez a fost unul dintre cei mai longevivi, dar și mai iubiți jurați ai show-ului.

Din păcate, după 13 sezoane, în care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine, Wilmark a fost dat afară chiar în prima zi a sezonului din 2013, „din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni’. După ce a plecat de la PRO TV, dansatorul s-a făcut maestru de ceremonii şi-a deschis propria şcoală de dans, pe care a fost nevoit acum să o închidă din cauza pandemiei.


Wilmark nu are noroc în afaceri, dar are în dragoste

În plan personal, Wilmark este căsătorit cu Ioana și au împreună doi băieți – Loukas (13 ani) și Joakin (8 ani).

La un moment dat, Wilmark și partenera sa de viață au povestit într-o emisiune TV cum a fost cererea în căsătorie. „A încercat de două ori, dar nu eram pregătiți. Prima oară i-am zis pur și simplu ‘Nu!”, a spus Ioana, partenera de viață a lui Wilmark.


„Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relația noastră nu are rost și că se va întoarce în Franța. Eram într-un restaurant din centrul Bucureștiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei. M-am urcat pe masă și am întrebat-o: ‘Vrei să fii soția mea?’. Toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: ‘Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!”, a dezvăluit îndrăgitul coregraf.

După ce a închis școala de dans din cauza pandemiei, Wilmark s-a mutat alături de familie în comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu (de unde provine soția lui).


Până reușește să pună bazele școlii de dans online, dacă va câștiga finanțarea de la Imperiul Leilor, Wilmark ține cursuri de dans online, iar în calitate de președinte al Asociației Române de Dans le-a oferit bătrânilor din cămine cursuri gratuite de dans, mai menționează sursa citată.