Wilmark a fost operat de urgență: "Eram la repetiții cu echipa și..."

 Dumba Gabriela
.

Wilmark a ajuns de urgență la spital și trimis direct în sala de operații. La 44 de ani, „micuțul Will” a suferit o intervenție chirurgicală specifică, de regulă, copiilor, situație care l-a surprins și pe coregraf când a auzit verdictul medicului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Wilmark se afla la repetiții cu echipa sa când a început să se simtă rău și după o durere în zona inghinală, care nu i-a dat pace o noapte, a mers la doctor. Nu a fost vorba despre un simplu consult, ci trimis direct în sala de operații.

artisti-wilmark-500×500-2artisti-wilmark-500×500-2

„Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară,  eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja.

Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită', i-a povestit Wilmark lui Cristi Brancu, în emisiunea prezentată de acesta la Prima TV.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Wilmark și acum se recuperează.

„Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea', a mai completat el în cadrul emisiunii.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:’Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

De altfel, Wilmark a ținut să își asigure toți fanii că intervenția chirurgicală a fost în regulă și că abia așteaptă să plece la mare.

„Vă mulțumesc tutor pentru mesajele voastre de La mulți ani!' În mod normal îmi ia câteva zile să răspund la ele, iată că de data asta nu mi-a fost posibil. Am fost internat de urgență,  pentru o intervenție chirurgicală care s-a finalizat cu succes!

Acum sunt acasă și sunt bine! Vreau să-i mulțumesc prietenului meu, Dr.-ul Cezar Moculescu și Dr.-ul Bogdan Socea, pentru operația reușită, și nu numai!!!! De asemenea, spitalului  Sf. Pantelimon pentru că mi-au făcut suferința mai ușoară. Vă pup pe toți și ne vedem curând pe scenă!', a scris Wilmark pe paginile lui de pe rețelele de socializare.

Pandemia i-a ruinat proiectele lui Wilmark, dar l-a apropiat de familie

Din cauza pandemiei, Wilmark (44) a fost nevoit să renunțe la școala de dans și s-a mutat alături de familie în comuna Mihai Bravu, județul Giurgiu (de unde provine soția lui) si s-a bucurat de o perioadă de relaxare alături Ioana de și de cei doi fii ai lor, Loukas (12 ani) și Joakin (8 ani).

Până una-alta, Wilmark ține cursuri de dans online și încearcă să pună pe roate un proiect nou – o platformă de dans online, iar în calitate de președinte al Asociației Române de Dans le-a oferit bătrânilor din cămine cursuri gratuite de dans.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton