William şi Kate – Detaliile vacanţei lor din Alpi

.

Palatul Kensington a dat publicităţii în această săptămână o serie de fotografii cu ducii de Cambridge şi cei 2 copii ai lor din timpul vacanţei lor recente din Alpi.

 


 

Acum au ieşit la iveală detaliile acestei prime vacanţe în 4 petrecută în staţiunea Courcheval, una dintre destinaţile preferate ale vedetelor. Victoria Beckham, de exemplu, este doar unul dintre cele mai cunoscute nume care a ales această staţiune.

 

Kate şi William au avut astfel la dispoziţie facilităţile unei staţiuni de lux înconjurată de un domeniu schiabil generos. Se ştie ca cei doi sunt împătimiţi ai schi-ului, însă de când au devenit părinţi nu au mai putut să se bucure de această pasiune a lor.


 

Cei 4 au ajuns la Courcheval la bordul unui avion privat, iar în timpul şedinţei foto au purtat ţinute stylish, hainele lor fiind create de brand-uri celebre.

 

Probabil în timpul acestei vacanţe, Prinţul George a luat primele lui lecţii de schi, în timp ce părinţii lui s-au aventurat pe pârtii şi au fost văzuţi luând masa într-un restaurant la înălţime la fel ca un cuplu obişnuit.

 

Foto: Facebook