Whoopi Goldberg își însoară câinele! Actrița a trimis deja invitațiile de nuntă

Dat fiind că pentru mulți dintre noi animalele de companie sunt deja membri cu drepturi depline ai familiei, nu este de mirare că Whoopi Goldberg își însoară câinele, un bulldog francez, cu o domnișoară din aceeași rasă!

Whoopi Goldberg va deveni din nou soacră mare! Cățelul ei se însoară!

Whoopi Goldberg va deveni din nou soacră mare! Cățelul ei se însoară!

Vestea că actrița Whoopi Goldberg își însoară câinele a făcut repede furori pe Instagram, unde viitorii însurăței, Fillmore și Izzy the Frenchie, sunt influenceri. „Atenție! Este o nuntă în familie a scris Whoopi pe contul ei de socializare. Nepotul meu (actrița a folosit un joc de cuvinte – granddog) se însoară. Ce-a mai ajuns și lumea asta!”, a scris Whoopi, care a trimis și invitații cu fericita ocazie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) on


Mirii vor purta outfituri de brand

Conform publicației TMZ, Filmore, câinele fiicei sale, Alex Martin Dean, și-a cunoscut logodnica, pe Izzy, o simpatică bulldogiță franceză, în timp ce stăpânii lor lucrau pentru campania prezidențială a lui Hillary Clinton. De altfel, Izzy este o vedetă autentică, ea pozând chiar pentru Vogue, iar stăpânul ei, magnatul energiei, Rick Hendrix, este și el cel puțin la fel de faimos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filmore Dean (@deanfilmore) on

Actrița povestește că, atunci când a cunoscut-o pe Izzy, cățelușa purta un outfit Valentino de culoare roz, creat de designerul ei personal, care pe vremuri a lucrat pentru Dior. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, rochia de mireasă, făcută pe comandă, evident, este deja gata, în timp ce mirele va purta și el un  frac și papion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izzy The Frenchie (@izzythe.frenchie) on

Ceremonia se va oficia într-un spațiu privat din New York și va fi urmată de o recepție ce se va ține la Whoopy acasă. Mai mult, cuplul va fi fotografiat de celebrul fotograf al vedetelor Timothy White, iar tortul – nu știm dacă va fi unul din oase – va fi adus tocmai din Nashville. Acestea fiind zise, nu ne rămâne decât să le urăm viitorilor însurăței… Cușcă de piatră!

Vedete de la noi care și-au căsătorit câinii

O „pionieră” în acest domeniu, în showbiz-ul autohton este Adriana Bahmuțeanu, care, în 2006, și-a căsătorit bichonul maltez, pe nume Bijou, cu Puffy, bichonița malteză a regretatului hair-stilist Marian Dârță, iar cei doi fericiți „socri” le-au organizat odraslelor și o petrecere la un restaurant din centrul Capitalei. Nunta i-a costat pe „părinți” aproximativ 5.000 de euro și s-a lăsat și cu dar, banii fiind donați ulterior centrului de copii Cireșarii, din București.

Bichonul Adrianei Bahmuțeanu a avut parte de o petrecere de nuntă de 5.000 de euro!

În 2017, și Dana Săvuică a devenit soacră mare, bichonul ei, Sushi, fiind îndrăgostit lulea de o cățelușă din aceeași rasă, cu un semn distinctiv extrem de simpatic (un ochi căprui și unul albastru), ce poartă numele Gheișa. Cu ocazia fericitului eveniment, ambii patrupezi au primit un trusou complet. Nu am aflat dacă, între timp, Dana a devenit și… bunică, dar este foarte posibil, la cât de nedezlipiți unul de altul erau cei doi „însurăței”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton