What’s Up, la un pas de bătaie cu Pitbull Atodiresei. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi: „Văd că tu mă agresezi”

 Ifrim Georgiana
.

Whats Up, la un pas de a se lua la bătaie cu Pitbull Atodiresei. Incidentul a avut loc în cadrul conferinței de anunțare a Galei RXF MMA, eveniment moderat chiar de cântăreț. În public, era prezent și luptătorul Pitbull Atodiresei, care i-ar fi cerut artistului să vorbească mai puțin. Iată ce s-a întâmplat ulterior!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Whats Up, la un pas de bătaie cu Pitbull Atodiresei. În câteva săptămâni, va avea loc Gala RXF MMA. Pe 17 septembrie, Whats Up va intra în ring cu un fost membru al trupei 5GANG, respectiv Exploit. Printre cei care se vor duela, se numără și Bobicioiu vs. Zănoagă și Zannidache vs. CipiRaw. Recent, a avut loc conferința de anunțare a Galei RXF MMA, unde cântărețul Whats Up și luptătorul Pitbull Atodiresei au intrat în conflict. Pentru că situația a degenerat, a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor.

aitbull-5aitbull-5

Whats Up, la un pas de a se lua la bătaie cu luptătorul Pitbull Atodiresei. Cei doi au fost protagoniștii unui conflict de proporții. Mai mult, artistul ar fi aruncat cu o sticlă în kickboxer, moment în care situația a degenerat.

Citește și: Florin Călinescu l-a atacat pe Whats Up, la Românii au Talent:„Să mor dacă am auzit de el'

Citește și: Fosta soție a lui Whats Up a spus totul despre relația cu fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe:„Suntem emoționați'

Citește și: Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început:„Majoritatea vânzătorilor aveau o părere destul de proastă despre…'

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Whats Up, la un pas de bătaie cu Pitbull Atodiresei

Whats Up a fost moderatorul conferinței de anunțare a Galei RXF MMA. În timp ce vorbea, luptătorul Pitbull Atodiresei i-ar fi atras acestuia atenția că discursul său este prea lung. Deranjat de atitudinea kickboxer-ului, artistul ar fi aruncat o sticlă spre el și ar fi început să țipe.

În scandal au intervenit rapid bodyguarzii și antrenorul lui Whats Up, care au reușit să detensioneze situația. În cele din urmă, cei doi și-au cerut iertare reciproc și și-au strâns mâna.

Whats Up, la discursuri văd că te pricepi', i-a transmis Pitbull Atodirsei lui What’s Up.

Voiam să îi transmit ceva anume, dar văd că tu mă agresezi. Nu poți să faci asta niciodată. Mai ales cu antrenorul meu de față. Dacă mă bat cu tine, s-ar putea să mă calci în picioare.(…) Lasă-mă să vorbesc! Mă enervezi!', a reacționat cântărețul, potrivit wowbiz.ro.

Whats Up va intra în ringul de luptă cu Exploit

În cadrul Galei RXF MMA, Whats Up și Exploit se vor duela în ring. Așadar, artistul a ținut să-i transmită un mesaj adeversarului său, susținând că dorește să să- învețe „educație'.

„Eu vorbesc foarte mult de fel, dar tura asta am ales să fiu puțin mai scurt și mai clar, motiv pentru care am scris câteva rânduri.

Vreau să încep prin dragă Exploit, ai ales greși adversarul. Dacă tot îți doreai faimă, puteai să ai răbdare să lansăm muzica pe care o avem. Dar tu ai ales să mă agresezi, într-un moment sensibil pentru mine. Știai că tata este bolnav în spital cu diabet și războiul invizibil numit Covid. Eu știu despre părinții tăi că te-au crescut frumos, dar eu fac parte din generația care a tras fire pe blocuri ca să aibă generația ta internet la viteze mari.

Și tot la viteze mari, mulți aveți impresia că trăiți în America.(…) Te aștept în gala RXF să te învăț educație. Nu știu dacă o să fii acolo și o să îți asumi ce ai vorbit. De obicei, în spatele tastaturii nu îți e frică. Abia aștept să te văd în ring', a declarat Whats Up, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton