What's Up și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de logodnă ieșit din comun: "Îmi doresc trei copii cu Alice!"

.

What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie, însă nu i-a oferit lui Alice un inel de logodnă clasic, ci unul total ieșit din comun. Astfel, pentru a marca logodna lor, What’s Up și Alice și-au făcut un tatuaj identic, chiar dacă planurile de nuntă de anul acesta le-au fost spulberate de pandemia COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După episoadele cu bătaie și Poliție, de anul trecut, nu mai credea nimeni că relația dintre Whats Up și Alice va supraviețui. La vremea aceea, o căsătorie nici nu mai putea fi luată în calcul, dar iată că viața bate filmul.


Whats Up a fost reținut de Poliție, în decembrie 2019, după ce și-a bătut iubita. Polițiștii au fost chemați chiar de Alice, la apartamentul ei, dar pentru că artistul a devenit extrem de recalcitrant, aceștia l-au încătușat și l-au dus la secție.


Între timp s-au împăcat și se pare că acel episod a contribuit, paradoxal, la îmbunătățirea relației dintre ei. Ulterior scandalului care a ținut prima pagină a tabloidelor, Whats Up a realizat că vrea să-și petreacă tot restul vieții cu Alice Badea și a cerut-o de soție.

Însă, Whats Up nu a îngenuncheat în fața lui Alice, cu un inel cu diamant în mână, ci au ales să marcheze logodna altfel.

Prima nuntă am făcut-o în biserică și în fața statului român. De data asta am făcut nuntă în fața sufletului meu!', a spus Whats Up.


Astfel, artistul și iubita lui, căreia deja îi spune „soție', și-au făcut tatuaje similare pe degetele inelare.

Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (n.r. în căsătorie) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă’, a dezvăluit cântărețul.


Whats Up își dorește trei copii cu Alice

Whats Up a declarat că i-a și spus lui Alice că-și dorește trei copii. Partenera lui a spus însă că înainte de a se pronunța vrea să vadă cum va fi cu primul.

„Eu am zis că-mi doresc trei copii, ea a zis să vedem cum iese cu primul’, a declarat Whats Up în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Iubita lui Whats Up rupe tăcerea! Alice vorbește deschis despre comportamentul artistului: „Uneori țipă, se agita foarte tare și întrece o limită…'


„Am fost condamnat la muncă în folosul comunității’

Astă vară, Whats Up a vorbit despre pedeapsa pe care a primit-o în urma scandalului cu iubita lui, Alice.

„Tura trecută nu am putut să vin să vorbesc la TV, pentru că după ce mă certasem cu iubita, niște polițiști cu dorință de afirmare și au luat-o la fugă după mine. M-au dat jos de pe bicicletă, mi-au pus piciorul pe gât… N-am putut să vorbesc pentru că a fost o cercetare. Domnul procuror a scris acolo că am trei capete de ultraj’, a explicat artistul, la o emisiune TV.


Pentru că a colaborat și și-a cerut scuze pentru greșeala lui, artistul a obținut o reducție a pedepsei și a fost condamnat la muncă în folosul comunității.

„Domnul procuror a scris acolo că am trei capete de ultraj. Mi-au luat pașaportul, n-am putut să ies din București, am pierdut concerte. Trist a fost că nu am putut să ies în public să îmi iau apărarea. Într-un final, i-am explicat procuroarei și a înțeles. I-am recunoscut că am greșit, că nu faci așa și te apuci să țipi ca nebunul’, a mai menționat cântărețul, care încă nu și-a ispășit pedeapsa.


Citește și: Whats Up a fost salvat de la pușcărie de procurori. Cum i-a fost clasat dosarul în care era acuzat de ultraj