What`s UP își dorea copii, Simina - nu... Să fie acesta unul dintre motivele divorțului?

.

După 9 ani de relație și 3 de căsnicie Whats UP și soția lui, Simina, au decis să pornească pe drumuri separate, artistul anunțând decizia chiar pe contul său de socializare.

După 9 ani de relație, Whats UP și soția lui, Simina, au pornit pe drumuri separate. Artistul a declarat nu o dată că își dorește copii, însă partenera lui nu a fost pregătită să-i ofere moștenitori nici chiar după aproape un deceniu de conviețuire. Acesta să fie unul dintre motivele divorțului?


„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!’


„De opt ani mă gândesc la un copil, dar soția mea a considerat că suntem încă prea tineri'

Nu știm în ce constă nepotrivirea despre care pomenește Whats UP în anunțul de pe Facebook, dar cu siguranță unul dintre lucrurile cu care cei doi soți nu erau de acord a fost conceperea unui copil. Cu un an în urmă, artistul crease furtună pe contul său de socializare, cu o postare din care reieșea că Simina ar fi fost gravidă. La scurt timp după aceea, tot el a lămurit lucrurile:


„Realitatea este simplă. Era Ziua Mamei. Ziua Femeii, mă rog, dar pentru mine Ziua Femeii este Ziua Mamei, pentru că pe mama o sărbătoream din copilărie în această zi. Am pus și eu pe Instagram o poză cu soția mea și am scris ‘mică viitoare mămică’. Dar ‘mică viitoare mămică’ în capul meu nu însemna că este însărcinată, însemna că în viitor o să fie și ea mămică la un moment dat. Eu o văd pe nevastă-mea ca pe un lucru drăgălaș, micuț, când vorbesc de ea folosesc cuvinte micuțe. De opt ani mă gândesc la un copil, numai că nu a fost niciodată momentul, pentru că soția mea a considerat că suntem încă prea tineri, că trebuie să avem o stabilitate și abia apoi o să facem și copilul. Dar încă lucrăm la treaba asta’, a explicat Whats UP.


Din nefericire pentru artist, la cum stau lucrurile, acest moment nu va mai veni…