What's Up, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Simina, după ce au divorţat: "Măcar soră şi frate să rămânem!” / Ce supriză i-a făcut fostei soţii, de ziua ei

.

Simina, fosta soţie a lui What’s Up, a împlinit 30 de ani şi la petrecere a venit inclusiv artistul, deşi sărbătorita nu îl invitase. What’s Up a apărut cu un buchet mare de flori şi i-a făcut o declaraţie de dragoste emoţionantă Siminei.

„Măcar soră şi frate să rămânem! Ai grijă de sufletul tău! Ne-am iubit foarte mult, încă ne iubim. O iubesc foarte mult şi îi doresc să aibă o seară 3.0, updatul suprem. La 3.0 începi să conştientizezi unde te afli pe pământul ăsta. Important e că am fost unul lângă altul, că suntem unul lângă altul, că este o fată frumoasă, deşteaptă şi că viitorul o aşteaptă să se distreze, să fie fericită', i-a spus Whats Up Siminei.


La rândul său, Simina, a dezvăluit, pentru Pro TV, că a avut și momente frumoase alături de cântăreț, inclusiv aniversări memorabile și a spus ce-şi doreşte pentru ziua ei:

„Îmi doresc să fiu fericită şi liniştită. Pentru că, cumva, mi-a fost frică de absolut orice a fost în jurul meu, până acum. Credeam că nu sunt suficient de bună să-mi urmez visele, să fac anumite lucruri ce ţin de viaţă personală. Acum cred că ştiu şi ce vreau şi, dacă nu ştiu, nu mi-e frică să învăţ şi am mai mult curaj să nu mai fiu mândră şi să nu mai fac lucruri din orgoliu. Sunt mult mai deschisă.'


Whats Up şi Simina au divorţat luna aceasta, după nouă ani de relaţie şi trei de căsnicie, fără a detalia motivele acestei decizii, însă apropiaţii lor au dezvăluit presei că certurile erau la ordinea zilei în familia lor.