Vrei să te îmbraci ca Meghan Markle și Kate Middleton? Iată ce a reușit o fană a celor două ducese cu 30.000 de lire!

.

Janelle Nash (40), o fană din Arizona a Duceselor de Sussex și de Cambridge, a reușit o performanță notabilă, investind 30.000 de lire în replici ale ținutelor celor două membre ale familiei regale britanice. Rezultatul e incredibil!

Fana din Arizona a lui Meghan Markle și a lui Kate Middleton s-a îmbrăcat ca cele două timp de nouă ani (ca Meghan, evident, în ultimii doi ani), iar pentru asta a cheltuit o sumă considerabilă – nu mai puțin de 30.000 de lire. Rezultatul a fost însă unul neașteptat, femeia reușind să aibă în momentul de față nu mai puțin de 60.000 de urmăritori pe contul său de Instagram.

Zece ore de shopping pe zi pentru a arăta ca Meghan Markle și Kate Middleton!

Janelle pierde în jur de zece ore în fiecare zi pentru a găsi versiuni mai ieftine ale hainelor celor două ducese, iar uneori i-a ieșit de minune. Ce-i drept, dat fiind că este casnică, femeia are și timpul necesar pentru a face shopping, iar în momentul de față are în „garderoba sa regală” câteva sute de piese, pe care le-a strâns de-a lungul anilor. „Îmi place respectul pentru tradiție și istorie al familiei regale. Îmi place că hainele lui Meghan și ale lui Kate combină tradiția cu stilul modern. Ceea ce poartă ele reprezintă proiecția timpului și a locului în istorie”.

Outfituri aproape identice, dar mult mai ieftine

Fanatica admiratoare a familiei regale s-a decis să-și facă un blog, pe care l-a numit, sugestiv, Royal RepliKate, în 2010, unde a încărcat, de-a lungul a nouă ani, fotografii cu outfituri aproape identice cu cele ale celor două ducese. „Am admirat întotdeauna familia regală britanică, stilul Prințesei Diana fiind cel care m-a fascinat mai întâi. Am început să urmăresc modul în care se îmbrăca Kate Middleton în 2008, din perioada în care ea și Prințul William au început să se întâlnească. De câte ori Ducesa de Cambridge apărea în public, outfiturile purtate de ea se vindeau în câteva ore, iar asta a dat naștere Efectului Kate Middleton”, declară împătimita fană.

În timp, Janelle a devenit cunoscută și chiar a primit cereri pentru replici ale outfiturilor Ducesei de Cambridge, care, chiar dacă nu sunt identice, sunt totuși mult mai accesibile ca preț. Ulterior, în familia regală britanică a apărut Meghan Markle, care a devenit repede un fashion icon și un trendsetter, așadar atenția lui Janelle s-a transferat și asupra ei, efortul bloggeriței dublându-se. Vă invităm să urmăriți o galerie foto cu cele mai inspirate replici ale lui Janelle, replici care, de altfel, i-au adus popularitatea în mediul online.

Foto: RoyalRepliKate/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton