Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei: „A fost examinat de un medic”

.

Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Miercuri seara, președintele ucrainean a fost implicat într-un accident de circulație. Impactul a avut loc la Kiev, după ce un alt vehicul a lovit mașina în care se afla liderul de la Kiev.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. Serghei Nikiforov, purtătorul de cuvânt al președinției, a anunțat că Volodimir Zelenski a fost examinat medical și nu a suferit răni grave în urma impactului. În schimb, șoferul celuilalt vehicul a fost transportat la spital și se află sub supraveghere medicală. Pe rețelele de socializare, au apărut și primele imagini de la locul accidentului.

Volodimir Zelenski a fost implicat într-un accident rutier. Ieri, Volodimir Zelenski a fost la Izium, oraș recucerit în weekend, și a arborat steagul ucrainean. În urmă cu puțin timp înainte de accident, fusese publicat mesajul său video zilnic, prin care anunța că regiunea Harkov a fost eliberată.


Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue:„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu’

Citește și: Motivul pentru care Olena Zelenska s-a separat de Volodimir Zelenski, când a început războiul:'A fost prima dată când am plâns'

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu:„Ea a fost ani de zile la noi la emisiune’


Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier

Se pare că mașina în care se afla Volodimir Zelenski a fost lovită de un automobil, iar alte două mașini din coloană au fost implicate în impact. Liderul de la Kiev și celălalt șofer au fost examinați de medici și transferați într-o ambulanță.

„La Kiev, un automobil a intrat în coliziune cu maşina preşedintelui Ucrainei şi cu vehiculele din escorta lui. (…) „Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă. (…) „Medicii care îl însoţeau pe preşedinte i-au acordat asistenţă de urgenţă şoferului autovehiculului şi l-au transferat într-o ambulanţă’, a scris Serghei Nikiforov pe Facebook.


Președintele ucrainean nu a suferit răni grave

Purtătorul de cuvânt al preșidenției a anunțat că Volodimir Zelenski nu a suferit răni grave în urma impactului. Acesta va fi examinat de un medic, în timp ce oamenii legii vor investiga împrejurările în care s-a produs accidentul.


„Preşedintele a fost examinat de un medic, nu au fost depistate răni grave. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului’, a adăugat Serghei Nikiforov.

Sursa foto: Hepta