Președintele Volodimir Zelenski a părăsit reședința oficială pentru a vizita răniții dintr-un spital

 Raiciu Adriana
.

Președintele Volodimir Zelenski a fost văzut în afara reședinței sale din Kiev pentru prima oară de la începutul războiului. Șeful Statului din Ucraina a decis să meargă să viziteze răniții dintr-un spital, iar imaginile cu acestea au apărut imediat pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Rusia continuă să atace Ucraina de mai bine de două săptămâni. Sute de militari au fost răniți, iar zeci de persoane și-au pierdut viața în urma atacurilor. Spitalele au fost luate cu asalt de oameni care au nevoie de tratamente sau chiar de anumite intervenții.

zelenski-spitalzelenski-spital

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și-a părăsit reședința sa oficială pentru a merge în spital. Mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare cu acesta, în timp ce le oferă soldaților medalii și discută cu ei.

Citește și: Kamala Harris, vicepreședintele SUA, a fost primită de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni:’Un atac asupra unui stat NATO, este un atac asupra NATO. Vom apăra fiecare centrimetru din teritoriul NATO’

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:'Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele'

Citește și: Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert:’Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă’

Citește și: Boala pe care Mihai Bobonete a ținut-o ascunsă în ultimii ani:’Eu nu mai am voie să beau’

Președintele Volodimir Zelenski a părăsit reședința oficială pentru a vizita răniții dintr-un spital

După ce presa rusă ar fi speculat că președintele Ucrainei ar fi părăsit de mult țara, mai multe imagini cu Volodimir Zelenski au apărut pe rețelele de socializare. Conducătorul a decis să meargă la un spital și să vadă cum se simt anumiți soldați răniți în urma atacurilor. Este pentru prima oară când părăsește reședința oficială.

Totodată, în fotografii se poate observa că Volodimir Zelenski le oferă medalii soldaților, dar le urează și însănătoșire grabnică bărbaților.

Însănătoşire grabnică. Vă doresc putere. Sunteţi grozavi!”, se aude Zelenski spunându-le pacienţilor.

Zelenski a confirmat că se află în Kiev

În timp ce propaganda rusă sugerează că președintele Ucrainei este deja departe de țara sa, într-un mesaj video publicat ieri-seară pe rețelele de socializare, Zelenski a confirmat că se află în Kiev și, mai mult, a dezvăluit și adresa.

„Aceasta este Kievul de seară, oficiul nostru. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Sunt în Kiev. Echipa mea este alături de mine. (…) Rămân la Kiev, pe strada Bankova.

Nu mă ascund și nu mi-e frică de nimeni. Voi rezista cât va fi necesar ca să câștigăm acest război’, a declarat președintele Ucrainei.

sursă foto- Twitter, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton