Vloggerița Ruxi (ex. Like One) a avut COVID-19. Primele declarații: "Parcă aveam în gură sânge..."

.

Ruxi de la Like One a avut COVID-19 și a povestit despre experiența ei cu această afecțiune într-un videoclip postat pe YouTube. Ruxi a dezvăluit, în premieră, ce simptome a avut și ce a determinat-o să-și facă testul, care a ieșit ulterior pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruxi de la Like One a postat un videoclip, pe contul ei de Yotube, unde a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus și care au fost simptomele care au trimis-o la clinică pentru a-și face un test de COVID. Ruxi spune că, pe 29 septembrie, s-a întâlnit cu o prietenă și ulterior aceasta din urmă s-a simțit rău. Patru zile mai târziu, și în cazul lui Ruxi au început să apară primele simptome ale unei posibile infecții COVID-19.


„Am trăit printr-o experiență, pe care nu am împărtășit-o cu nimeni, în afară de câțiva oameni din jurul meu…Am avut corona! La patru zile la contactul cu ea, mi s-a înfundat foarte tare nasul, dar grav… Tot așa seara, m-a luat o durere de cap foarte mare…


Mă durea foarte tare, venea din creștet, până în frunte și simțeam că vreau să dorm, pentru că mă durea capul… Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut saliva foarte sărată. Simțeam așa..de parcă aveam în gură sânge..M-am dus să îmi fac testul și a ieșit pozitiv.', a declarat Ruxi.

Ruxi spune că a stat o săptămână în casă, înainte să meargă să își facă testul și încă alte două, după ce a intrat în carantină. Bruntea încurajează acum oamenii care s-au vindecat de COVID-19 să meargă să doneze plasmă pentru că astfel ar putea contribui la salvarea altor vieți.


„90% poate am fost asimptomatică, pentru că febră nu am avut, nu am tușit, nu am avut frisoane, nu am avut stări de oboseală..Am mai avut ceva ciudat, îmi era frig… Stăteam în casă cu un hanorac, cu încă un hanorac cu fermoar peste și pantolni lungi și șosete și tot simțeam așa că sunt rece..În unele nopți în care mă culcam, nasul se înfunda foarte tare, atunci mă speriam ușor, pentru că mă gândem că dacă mi se înfundă, trebuie să chem salvarea.', a mai adaugat Ruxi.


Cine este Ruxi de la Like One

Ruxi și Creața formau echipa Like One și au adus zâmbetul pe buze internauților care le urmăreau clipurile haioase timp de trei ani, însă în 2018 au decis să se despartă și fiecare și-a continuat drumul în online, dar separat.

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei’, a declarat Ruxandra acum doi ani.


foto: ruxandruxi.ro

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!'

Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!